![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
@Mirelat - de ce esti atat de acida? Mereu am avut o impresie mai buna despre tine, in sensul ca esti mai pasnica, mai ca Fani, mine si etc.,nu stiu de ce.
Si deodata il chemi pe Zaharia si co.? @Ghemis (si altii) - eu n-am spus niciodata sa nu ne marturisim dreapta credinta, ci numai ca prea mult se face in teorie si prea putin practic, prin dargostea de aproape, asa cum de fapt a cerut Iisus. Prea mult ne ascundem in canoane, legi, citate si uitam de om. In acelasi timp ne luam prea mult dupa interpretari de oameni de-alungul timpului si fara explicatii si siguranta autenticitatii, si uitam de ceea ce intr-adevar a spus si a facut Iisus. Si ma rog, sunt mai multe greseli pe care unii le fac. Si eu le fac pe ale mele, stiu. Nu va inchipuiti ce greu imi este in toata deruta asta din credinta (nu numai a mea ci a tuturor), sa imbin ceea ce simt eu si inseamna pentru mine, cu cele lasate de Iisus, cu situatia actuala a preotilor, duhovnicilor, bisericii ca institutie, etc. Daca voua va este usor si sunteti limpezi si multumiti, bravo voua. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cui i se spune "bravo", in afara de celor ce sunt buni si invingatori.
|
|
||||
|
||||
![]()
. . . . .și la măgari ( nu la omul măgar, ci la animalul propriuzis , adică la măgar ) . Pe asa n-ai știut-o ! Ești simpatică , de aceea nu pot efectiv să mă tulbur pe tine , chiar dacă nu suntem de multe ori pe aceași lungime de undă. Ai o sinceritate și o puritate lăuntrică pe care sincer, am descoperit o mult mai târziu, citindu-ți și recitindu-ți mai toate postările tale.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BRÁVO interj. (exclamație de laudă, de apreciere, care însoțește, de regulă, aplauzele) Foarte bine; extraordinar; excelent. Bravo si tie, sophia, caci cunosti intelesul corect al cuvantului bravo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celelalte se vor adauga voua" Last edited by ghemis; 11.12.2009 at 23:10:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca sunt mai multi, care s-ar bucura sa invete ceva despre Gramatica Muzicii Psaltice, printre care si eu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Miha-Anca cu mare placere,nu mai retin daca ti-am trimis,daca i-mi confirmi ca nu ai primit o sa-ti trimit manualul.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor,
luni si marti cu ajutorul si voia Stapanei voi fi in Bucuresti. Sunt cativa colegi de forum care m-au rugat sa-i anunt cand vin in capitala. Am anuntat public pentru a evita discutiile ce au avut loc cand m-am intalnit doar cu 3 colege de forum. Last edited by eduardd; 20.01.2010 at 20:08:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A arunca vina unii pe altii! | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 43 | 07.06.2011 19:40:27 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Unii pentru altii sa ne rugam! | LapetiteMoc | Umanitare | 13 | 08.08.2009 16:34:44 |
|