Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2009, 10:23:29
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50