![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mda...am inteles...insa nu pretinde sa fii ignorata atat timp cat ataci , desi inteleg ca ti-ar conveni doar sa arunci vorbe aiurea fara sa zica nimeni nimic. Daca tot zici nu ai ce discuta, nu mai discuta si gata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu te crezi, dar ai impresia că ești imună la erezie. Sancta simplicitas!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
no comment.
|
|
||||
|
||||
![]()
asa e cel mai bine. ai ales varianta corecta.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca prima data cand o faci afli de undeva,doar nu esti clarvazator.Dar,dupa aceea,simti sa o faci.
|
|||
|
|||
![]()
Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mantuitorul s-a jertfit pe Cruce pentru pacatele intregii lumi si pentru mantuirea noastra...acum 2000 de ani si toata lumea stie asta, iar noi Ortocosii suntem cei care pastrat Cuvantul lui Dumnezeu nestirbit...voi sectele nu aveti nicio legatura, nu te mai atasa ca un apendice de Crestinismul Adevarat, cand noi v-am tot combatut cu ajutorul lui Dumnezeu, insa la cata inselare este in lume...si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!! Acum dupa 19 secole ati venit cu tupeu, portocale si haine second hand din America si ne spuneti noua cum se face Misionarismul si care este Adevarul??? Spuneti-le Sfintilor Apostoli si rugati-va lui Dumnezeu sa va lumineze si sa scapati de ceata de pe ochi si poate cine stie veti afla si voi ce inseamna Sfanta Traditie si de ce noi nu suntem mincinosi in timp ce voi numai pe asta va bazati!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|