Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.12.2009, 00:32:18
orthodoxia.i.thanatos orthodoxia.i.thanatos is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Tu te crezi mai bun ca Paisie Aghioritul, Arsenie Boca, Cleopa Ilie. Doamne ajuta!
Ar fi trebuit sa observi ca ma feresc sa fac afirmatii care contrazic invatatura Sfintilor Parinti ai Bisericii Ortodoxe. Si ca sa procedezi asa nu trebuie sa fi genial sau numai mai bun decit Paisie Aghioritul, Arsenie Boca si Cleopa Ilie, ci trebuie doar sa-i respecti pe Sfintii Parinti si sa crezi ortodox. In acelasi timp iti spun cu toata puterea ca nu conteaza absolut deloc ce spun cei la care faci tu trimitere atita timp cit ei vorbesc si scriu impotriva invataturii Parintilor Bisericii. Si increderea deplina pe care o am in judecata mea se bazeaza tot pe ceea ce stiu de la Sfintii Parinti, stilpii Bisericii Ortodoxe:
“Dacă episcopul tău este eretic, fugi, fugi, fugi ca de la foc și ca de la un șarpe.” (Sfântul Ioan Gură de Aur)

“Dacă episcopul tău ar învăța orice în afara rânduielii date, chiar de trăiește în curăție, sau de săvârșește semne, sau de proorocește, să îți fie ție ca un lup în blană de oaie, căci lucrează la nimicirea sufletelor.” (Sfântul Ignatie)

“Dar chiar daca noi sau un inger din cer v-ar vesti alta Evanghelie decat aceea pe care v-am vestit-o - sa fie anatema! (Galateni 1:8)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Botezul Hartford Biserica Ortodoxa Romana 34 30.12.2009 13:30:00
botezul dulcineea Mirungerea(Ungerea cu Mir) 70 09.09.2008 10:17:27
Botezul ionut Botezul 33 03.12.2006 12:48:10
botezul mircea/ovidiu Mirungerea(Ungerea cu Mir) 0 28.08.2005 01:10:00