Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2009, 01:44:25
nelupop23 nelupop23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.07.2009
Locație: Bucuresti si Luxembourg
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru nelupop23
Implicit Aveti dreptate doamnelor.

Are dreptate sophia, sa luam caklea de mijloc, iar barbatii sa faca bine sa se uite la icoane cand vin la biserica.
Eu continui sa cred ca o femeie poate si chiar e bine sa arate ingrijit si sa se imbrace cu gust, sa arate bine, si asta nu este nici un fel de pacat. Pacatul este in privirea omului si in intentia lui. Daca un barbat vrea sa se uite la o femeie in anume fel, nu conteaza asa mult hainele.[/quote]

Aveti dreptate doamnelor. Nihil nove...Frumusetea ca si uratul stau in ochii privitorului.

Intr-o lume care statueaza rolul conducator al barbatului ne este foarte usor sa clamam ca femeia este Ispititorul nostru. Ca noi, vezi Doamne, am fi si-am face si-am drege, dar din cauza voastra, a frumoaselor, care ne tulburati apa din cap in care plutesc ceva idei pescuite mai antart, nu ne iese mai nimic si riscam sa ramanem nemantuiti. In fond, daca e s-o spunem p-a dreapta, nici in biserica nu prea avem loc de voi. cum o dai cum o plesnesti constati ca iar e plina biserica de femei, iar noi nu mai incapem decat cativa.
Lasand gluma la o parte, orice gand sau umbra de gand al unui mirean aflat in biserica privind aspectul, infatisarea, tunsoarea, imbracamintea co participantilor la serviciul divin, sau orice altceva afara de gandul ca suntem impreuna-lucratori pe drumul mantuirii este cadere si bantuire a aceluia. Daca intri in Casa Domnului cu gand de studiu anatomic nu e de vina modelul ales ci putinatatea credintei tale.Trebuie sa acceptam ca in biserica venim la Domnul, si numai El, Stapanul, are drept sa judece modul cum ne prezentam in fata Lui.
Un gand murdar te baloseste in primul rand pe tine. Cand simti asta iesi imediat din biserica si fa ce e de facut in astfel de cazuri. Nu sta sa murdaresti biserica cu jegul gandurilor tale.
Revino cand ti-a trecut fiebinteala! E valabil si pentru femei aproape in aceiasi masura ca pentru barbati.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 205 28.05.2025 09:29:36
Tinuta barbatului in biserica Hartford Tinuta in Biserica 56 26.05.2025 11:33:59
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 06:11:46
Biserica si discriminarea femeii Golbi_ Despre Biserica Ortodoxa in general 460 08.12.2011 18:19:07
Spovedania trebuie tinuta costel Pocainta 10 29.01.2010 15:08:28