Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2009, 20:33:40
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Scopul vietuirii crestine e dobândirea Duhului Sfânt.
Acelasi lucru poate sa'l zica si un protestant.

Citat:
Cei care fac din calendar o problema dogmatica si o preocupare dovedesc doar ratacire. Sunt la fel de rataciti ca sectantii care nu vad dincolo de Scriptura si nu vad însasi scopul Scripturii.
Ceva argumente?

Citat:
Nici parintele Staniloaie, nici Paisie Olaru sau alt mare duhovnic nu a fost calendarist.
Mare duhovnic inseamna "duhovnic mediatizat"? Iti dau eu nume de mari duhovnici: Dionisie Ignat, Sfantul Glicherie, Evloghie Ota, Avacum Zelotul, Gheronim Calinic, Arsenie Cotea, Cuviosul Teofilact, Mitropolitul Hristosom de Florina, Monahul Sava, Cuviosul Mihail de la Valaam si multi multi alti cuviosi, din pacate cenzurati.

Citat:
Calendaristii nu au dat nimic de valoare, sterpiciunea lor duhovniceasca e semn al lipsei lui Dumnezeu de la ei.
Incepem cu insultele si jignirile gratuit? Doar atat poti draga Traditie? Nimic mai mult?

Eu pana acum am venit cu niste surse, de la "vechii-calendaristi", aia "sterpi"; tu insa, doar cu supozitii!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatorie stil vechi Andrreea Nunta 289 06.09.2019 17:44:23
pentru o casatorie pe stil vechi doca Botezul 30 08.09.2012 19:29:55
biserica ortodoxa de stil vechi silviu.pintilie Secte si culte 6 12.11.2010 14:03:30
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
casatorie cu ortodox de stil vechi doca Nunta 1 31.01.2008 15:06:59