![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai putea sa faci asta numai daca ai crede in Dumnezeu... fara El nimic nu se poate.
|
|||
|
|||
![]()
Stalin, de exemplu, a ajutat la mintuire?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru crestini, binele odrasleste din Dumnezeu si-L descopera pe Dumnezeu. Numai acest bine este spre mantuire. De aceea se folosesc diferite analogii- precum maslinul salbatic, altoit poate sa aduca rod comestibil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune mai clar: un copil handicapat (schilodit) de Dzeu nu ma deranjeaza, pe cind un copil handicapat (schilodit) de om, da.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea e ca ce s-ar intampla cu lumea daca n-ar mai fi credinta in Dumnezeu si teama de Dumnezeu? Daca acum vezi copii schiloditi de om, fii convinsa ca nu cei cu frica de Dumnezeu ii schilodesc, ci de cei care poarta doar o masca a credintei poate sau nici macar...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E tare nasol acolo... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma gandesc asa: Chiar si ateii care inca mai pastreaza niste norme morale, pastreaza inca ceva din Dumnezeu, dar nu-L recunosc . Totusi, incet, incet, cand aceste norme se pierd, (pentru ca ele au fost zidite prin credinta in Dumnezeu) nu se ajunge la legea junglei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu inteleg ce vrei sa spui prin " e mult mai bine sa fie bine". Dar cum argumentezi tu ca e mult mai bine fara credinta in Dumnezeu? Ca daca te rezumi doar la mintea si judecata ta, uiti ca mai sunt inca atatia oameni pe pamant cu atatea credinte despre ei insisi, care poate nu sunt la fel de morale si corecte ca ale tale... Poate imi explici mai clar. Eu stiu ca cei care cred cu adevarat in Dumnezeu, cred in dreptatea Lui, in adevarul Lui, in bunatatea Lui, in dragostea Lui si in toate lucrurile bune care vin de la Dumnezeu pentru toti, si tin sa accentuez "toti" si "cei care cred cu adevarat".
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu stiu asta, insa stiu ca Dumnezeu l-a ingaduit si pe el si ne ingaduie si pe tine si pe mine... daca vrei sa ne ajuti la mantuire,mai bine spui pentru noi o rugaciune in momentul asta! e mai sigur asa decat sa o faci pe Stalin!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|