![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fii sigura ca de asta nu scapi. Last edited by andreicozia; 04.01.2010 at 22:26:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Laurschepsis, imi place cum gandesti. Andrei, te rog sa ma crezi, deja aceste mizerii din partea celor care-i credeam apropiati au inceput pravala. Si nu ma deranjeaza cele din partea unor dusmani declarati caci macar stiu la ce sa ma astept din partea unor dusmani cat din partea unui slujitor al Domnului in care am facut greseala sa am incredere. Una din cele mai mari greseli din viata mea - increderea in acest om care nu a ezitat nici nu ezita in continuare sa continue sa ma defaimeze. DAR sa iertam, cum adineaori spuneam! Nu ma intereseaza atat de mult ca as jigni un om insa nu vreau nicidecum chiar neintentionat sa-L jignesc pe Iisus! Ma intelegi? seara buna! |
|
|
|||
|
|||
|
cred ca iertarea merge doar mana in mana cu rugaciunea.
fara rugaciune e doar o practica yoga..un yoghin pe care il cunosc, in momente de tensiune umple pagini de caiet cu autosugestii de genul : "vreau sa iert", "trebuie sa ma iert", "trebuie sa iert".... :) cred ca este in stadiul de initiere :))
Sfinte Ioane proorocule, dulceata lumii, frumusetea cerului cea impatrit luminata, primind aceasta rugaciune de acum, izbaveste pe toti din toate nevoile, si-i scoate din chinul cel ce va sa fie pe cei ce te lauda cu credinta, cantand lui Dumnezeu : Aliluia ! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Omul blestemat ! | adrian_b | Vrajitoria | 10 | 16.09.2011 19:38:25 |
| OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
| A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca | maria32 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.05.2010 14:08:00 |
|
|