![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai vezi, purtasera dialoguri!! Stiu, o sa spui iara ca dialogurile ecumenice nu duc decat la tradari. Eu nu am stat sa citesc fiecare act al intalnirilor ecumenice, or mai fi fost si compromisuri sau bla-bla inutil (siguar au fost, din ultimele), dar asta nu inseamna ca ar trebui intrerupte. Ar trebui atunci sa militam nu sa se intrerupa, ci sa se faca mai bine. Sa fie intr-adevar dialoguri sincere ale dragostei, nu intalniri la nivel inalt de tip politic cum sunt adesea. Faptul ca greseala este posibila intr-o actiune nub inseamna ca solutia este neaparat sa intrerupem actiunea. 'Numai cine nu munceste nu greseste'. Mi se pare o lasitate duhovniceasca o astfel de atitudine. Care este alternativa? Sa ne regasim fiecare iarasi in tabara lui, fara dialog, fara contact? Sa ne improscam iarasi cu noroi, sa vorbim urat unii de altii, sa nu discutam macar despre adevarurile de credinta pe care le avem in comun, sa nu mai avem actiuni caritative comune, sa nu mai acceptam ajutor nii de la altii, sa nu mai putem sa zicem nici Tatal Nostru impreuna? Halal antiecumenism!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! | ortodox4life | Generalitati | 56 | 11.02.2009 20:08:14 |
|