![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt doamna. Dumnezeu spune:"cinestesc pe cei ce ma cinstesc".Deci,ii cinsteste pe sfinti(bineinteles,sfintii fiind inferiori lui),deci cum voi,oameni,nu-i cinstiti? Si nu e adevarat ca nu-i ajungi cu prajina la nas.Lui Luther nu i se zicea asa si mandria lui e greu de egalat.
|
|||
|
|||
![]()
apreciez sinceritatea
se spune despre marele artist Michelangelo ca avea un prieten de meserie cizmar. intr-o zi acesta l-a vizitat si l-a gasit lucrand. a observat ca in privinta redarii incaltarilor artistul comisese niste erori. I-a spus acest lucru. dupa mai multe zile s-a intors si cu surprindere a constatat ca artistul tinuse cont de parerile sale si facuse modificarile cuvenite. incurajat de aceasta a inceput sa-i faca observatii si asupra imbracamintei, ornamentelor si asa mai departe. artistul l-a oprit cu blandete, dar ferm, si i-a spus : "Nu mai sus de incaltaminte, cizmarule!" Citat:
cine a facut asta? si apropo de sustinerea traducerii ortodoxe in acel pasaj, uite o traducere in limba romana facuta de curand: http://www.bibleserver.com/index.php...488389b75017be si poti merge aici ca sa vezi cine a facut-o http://www.ntr.ro/despre-noua-traducere.php inca ceva. m-am uitat pe mesajul pe care ti l-am postat si am costat ca repetand de mai multe ori expresia "ai idee.." am facut sa sune cam rautacios. imi cer scuze. nu am avut aceasta intentie. Last edited by iust79; 18.01.2010 at 20:33:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
psalmul 150,scuze.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Voi ar trebui sa vedeti ce era pe vremea lor,cititi "Insetand dupa Dumnezeu",e pe www.scribd.com ,veti vedea multe dovezi din Biserica Primara aduse de un fost adventist. Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si legat de mesajul despre Sofonie si Tefania am vazut ca se lamurise chestiunea deabia dupa ce am postat iar tu te-ai grabit sa postezi si nu am mai putut sa-l sterg... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am cautat un comentariu biblic online al bisricii ortodoxe pe aceasta carte ca sa vad cum este inteles acest verset, dar din pacate nu am putut gasi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din lexiconul grecesc : http://www.searchgodsword.org/lex/gr...gi?number=1247 Dumitru Cornilescu nu a fost nicidecum preot.El a fost un ierodiacon , care a parasit ortodoxia, fiind unul din fondatorii "Bisericii Evanghelice Romane".Traducerea sa, nu a fost si nu este recunoscuta de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe.Informatiile astea le poti gasi simplu, pe wikipedia : http://ro.wikipedia.org/wiki/Dumitru_Cornilescu |
|
||||
|
||||
![]()
pai una e sa ajut pe cineva si una e sa slujesc cuiva.Nu mi se par sinonime.
"A sluji" da ideea de superioritate a celui caruia ii slujesti "a ajuta"=egalitate
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In contrast,jertfa sfintei Euharistii,este o jertfa facuta lui Dumnezeu.Ce jertfim lui Dumnezeu? Jertfim rugaciunile si smerenia noastra "Mila pacii,jertfa laudei" se zice inainte de aceasta jertfa. Iar fizic jertfim o bucata de paine.Atat.E asa mult ca taiem o bucata dintr-o paine? E harul Sau si mila Sa,de a transforma aceste bucati de paine jertfite,in insusi Trupul Sau. O invatatura de baza a Orotdoxiei este ca jertfa aceasta continua o face insusi Mantuitorul Acesta este,potrivit ortodoxiei,rolul de Mare Arheiereu al lui Hristos El se aduce pe Sine insusi jertfa,ingaduind sa coboare de fiecare data in painea pe care noi o jertfim.Preotii sunt doar organele vazute,dar jertfa,ca si Biserica,este chiar a Lui. El este cel care a zis :"Luati mancati...e Trupul Meu" Nu ortodoxi fac aceasta slujba,ci EL,Hristos,e cel care o face. Daca nu ar exista ortodoxi,ar face-o prin altcineva,iar daca nu ar mai face-o nimeni,ar fi sfarsitul |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că în originalul ebraic așa se pronunță: Țefaniah. Sofonias este transcrierea grecească a numelui în Septuaginta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|