![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am sa te rog sa intri mai des.Sa vezi si tu ce inseamna crestinismul adevarat.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre calitatea creștinismului la credincioșii ortodocși nu discut, că nu e bine să judeci. Cât privește dogma ortodoxă m-am cam lămurit...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Luther a desființat și mănăstirile și închinarea la icoane, nu are cum să fie tras la răspundere pentru asta. Care e acel cuvânt? |
|
|||
|
|||
![]()
Adica ce inseamna spiritualizarea ei? Dar invatatura voastra care e?Ca painea aceea si jertfa,inchipuie si reamintesc Jertfa de acum 2000 de ani? Ca au doar un rol de reamintire?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
A propos,Luther a venerat-o pe Fecioara Maria si la sfarsitul vietii s-a cait de ce ratacire a adus.Asta de ce nu va spune nimeni? Comentariul lui la Magnificat,protestant fiind,e considerat unul din cele mai frumoase.In Magnificat,se vorbeste despre mijlocirea Ei. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
24.Și, mulțumind, a frânt și a zis: Luați, mâncați; acesta este trupul Meu care se frânge pentru voi. Aceasta să faceți spre pomenirea Mea. 25.Asemenea și paharul după Cină, zicând: Acest pahar este Legea cea nouă întru sângele Meu. Aceasta să faceți ori de câte ori veți bea, spre pomenirea Mea. (1 Cor.11) Last edited by tricesimusquintus; 19.01.2010 at 20:40:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai greșit adresa, noi nu susținem că ne mântuim "doar prin botez". Oare cine-și botează pruncii să nu moară nebotezați și astfel pierduți?
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|