![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
eu am intrebat daca trebuie sa-mi pun ceva pe cam si mi s-a spus:numai daca doriti acest lucru.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iarasi ati inceput subiectul asta?
![]() Asa e, daca chiar vrei sa fii cinstita pe subiectul asta trebuie sa porti ceva asemanator a ce poarta maicile de la manastire. Basmalutele, esarfutele, caciulitele, bentitele si restul sunt doar artificii ca sa te ascunzi pe dupa deget ca penticostalele. Si daca nu e un tulpan de genul pe care il poarta maicile, tot aia este daca nu porti nimic. Si pana la urma este un lucru atat de neinsemnat de care fac unii atata caz. Hilar este cand mai vezi cate una cu o batista pe cap. ![]() Last edited by Noesisaa; 20.01.2010 at 22:06:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Si ca sa nu ne mai invartim in cerc ....ce parere aveti despre parul tuns/scurt la femei? Sf Apostol Pavel spune ca este de rusine pentru o femeie sa aiba parul tuns, nu? Si atunci de ce multe femei, chiar si dintre cele mai cucernice si mai in varsta nu ezita sa poarte par scurt ...dar sustin basmaua cu entuziasm?
|
|
||||
|
||||
![]()
Hilar, nehilar, ia mergeti cu capul descoperit la manastirea Cernica si vedeti daca va primeste calugarul de serviciu pomelnicul!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si totusi -- de ce tabuul cu parul scurt la femei s-a cam evaporat, dar nu si cel cu baticul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca nu s epoate lua ad literam.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar orice femeie, care se roaga sau prooroceste, cu capul neacoperit, isi necinsteste capul; caci tot una e ca si cum ar fi rasa." I Cor, 11,5) Cat de putina e credinta noastra, o arata si faptul ca nesocotim lucruri spuse cu atata claritate in biblie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat de putina este credinta calugarilor si cat nesocotesc ei lucruri spuse cu claritate in Biblie.. ;-)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|