![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Anna, n-am prea inteles care-i faza in povestioara ta.
Sophia, nu te necaji prea tare, fa-ti o analiza de constiinta, si cu asta basta. Sunt sigura ca nici Zaharia, nici Anca, nici Anna, si care sunt care se dau mare cu talentele lor in arta spovedaniei nu-s mai putin pacatosi, asa ca.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca da. Scobitul in nas!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat de sigura esti cand e vorba de ceilalti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ea nu face parte din categoria care recomanda indreptare ultraamanuntite de spovedanie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atit a putut ea intelege : ca unii ne dam mari talente ! ,,Asa turc, asa pistol" Last edited by zaharia_2009; 22.01.2010 at 09:50:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, Zaharia, tie multe ti se par straine de ortodoxie, care altor crestini ortodocsi li se par firesti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DECI: eu am dezgropat topicul asta in care nu s-a scris de asta vara, intr-un moment de amuzament si oarece plictiseala, si am scris o postare mai mult in gluma decat in serios despre cum sa-si "diversifice" Sophia spovedania in caz ca preotul este atat de plictisit ca aproape cade de pe scaun. Scopul nu a fost nici pe departe sa o pun pe Sophia la zid. Mie mi se pare ca pune intrebari normale, se confrunta cu probleme normale... Nu stiu ce mi-a fost in cap, mai bine imi vedeam de treaba. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. preotul nu are de unde sa stie ce pacate ai tu, si daca poate sa-ti puna 1000 de intrebari si sa uite una, si aceea sa fie esentiala, si sa ramana nerostita. si ce-ai facut? daca din indreptar crezi ca ar mai fi si altele spune-le preotului si el iti va spune daca erau pacate sau nu. Ce considera El pacat scrie in Sfanta Scriptura, dar tu cum tu nu ai incredere in oameni, pierzi nestiind Cuvantul Domnului. as putea sa te intreb de ce crezi in Dumnezeu? eu nu mi-as face atatea probleme in ce parere au altii despre mine, si ma uit la cei care pun mana pe piatra sa arunce... toti pacatuim, si avem cucuie.... ![]() 2. trebuie sa-ti gasesti un duhovnic care sa aibe timp, altfel n-are rost, mai mult te amarasti decat te curatesti. duhovnicul nu trebuie sa fie neaparat de la parohia carere esti arondata, si cauta sa te spovedesti in alta zi decat duminica sau de sarbatori, pentru ca e mai liber. cum spuneam mai sus de insirarea intrebarilor de catre preot, nu poti lasa totul pe umerii lui. poate considera ca te-a intrebat cam tot, si pe urma te lasa sa te impartasesti. iti dai seama ce pacat ar face, daca te-ar lasa sa te impartasesti cu pacate nespuse? impartasanie poate fi miere sau foc. nu stiu daca exista grade de comparatie, sau de inferioritate/superioritate in credinta. esti sau nu esti credincios, punct. in schimb poti avea mai multe sau mai putine pacate decat altii, asta da.
Inimă curată zidește intru mine, Dumnezeule și duh drept înnoiește întru cele dinlăuntru ale mele. Last edited by anaana71; 22.01.2010 at 10:21:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce rugaciune spunem pt servici nou? | Mirela0110 | Generalitati | 7 | 21.11.2011 15:35:25 |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
De ce ne temem sa-I spunem numele ? | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 17 | 27.02.2011 12:56:05 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
|