![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ci doar unii au expus din experienta personala in speranta ca te vei folosi. Altii au facut referire la indreptare, canoane, porunci bisericesti..etc.. Uneltele de lucru ale unui crestin! Citat:
Tu iti dai seama ca tocmai ai afirmat ca invatatura crestin ortodoxa se opune familiei? (Uite ceva de spus la spovedanie) Citat:
Ca sa te ajute Dumnezeu unde tu nu mai poti. Nu se asteapta Dumnezeu sa-ti depasesti limitele, ci doar sa-i ceri ajutorul, sa intelegi eventula ca nu facem nimic bun prin forte proprii. Citat:
Cum scrii tu? Fii atenta: Numai voi sunteti buni.. eu sunt intotdeauna cea mai pacatoasa.. da, dati cu pietre, asa v-a invatat Iisus? Si va mai numiti crestini? De unde stiti voi ce este in sufletul meu? etc.bla bla bla Cam acesta este stilul tau. Deschizi cu intrebari care par sa te preocupe, aparent doar ca sa demontezi una cate una rtaspunsurile. Acum te intreb eu: Ai citit cartea la care a facut trimitere Cristi? Mi se pare f instructiva! Cat de motivata esti sa afli? Citat:
Pe mine ma zapaceste ce spui. Adica tu nu vrei sa stai sa te analizezi obiectiv, dar vrei sa-ti puna el intrebari? Pai tu ai habar cat dureaza? Ultima data mie mi-a luat trei ore doar sa intocmesc lista. Si nu-mi punea nimeni intrebari! Pai cred ca ar sta jumatate de zi doar cu tine! Nu este normal ce incerci sa faci. Ar trebui sa ai un pic de respect pentru acel om. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce rugaciune spunem pt servici nou? | Mirela0110 | Generalitati | 7 | 21.11.2011 15:35:25 |
cat de puternic este satana pana la urma? | victortiti89 | Generalitati | 20 | 16.06.2011 19:33:03 |
ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 08:49:05 |
De ce ne temem sa-I spunem numele ? | Mihnea Dragomir | Intrebari utilizatori | 17 | 27.02.2011 12:56:05 |
Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 08:52:08 |
|