Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2010, 21:41:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bodo1222 Vezi mesajul
-ieroschimonahul ioachim puscasu -manastirea neamt -sotie copii..randuit intrat in manastire la 50 ani
-monahul ioan buluc manastirea neamt a venit la manastire cu copilul de mana la 40 ani
-monahul varahil adascalitei de la schitul pocrov -neamt --la 44 ani
-schimonahul calistrat gaina de la manastirea secu neamt avea 4 copiicand a venit la manastire
-ieromonahul isidor grigoras de la schitul gologanu galati: sotia a murit a ramas cu 2 copii el a intrat in manastire(nu se specifica nicaieri ce s-a intamplat cu acestia)
-schimonahul paisie barbulescu
-monahul trifon voiculescu de la manastirea tismana gorj cu 3 copii,propietar de restaurant,mare boier
-parintele daniil tudor(alexandru teodorescu) poet,propietar de ziare,casatorit de 3 ori,initiatorul ''Rugului aprins''... (nu stiu daca a avut si copii acessta)...propietar de avion in perioada interbelica..a lasat totul si s-a calugarit

Si sunt sigur ca mai sunt zeci de exemple pe care poate nu le stiu sau nu am auzit...
Eu nu le stiu situatiile particulare a acestora( sotii decedate, sau divortate, copii adulti) atunci da, pot intelege
DAR, daca sotia este in viata, si copiii sunt mici iar tu o iei razna crezind ca milioanele tale de euro si avioanele particulare( ce argumente ciudate, ca la gradi:) te pot inlocui, numai pentru ca tie ti s-a facut de duca,... te inseli frate!
..si da, sa stii ca judec, Dumnezeu imi da acest drept, de a INCERCA sa-mi indrept si sa OPRESC aproapele de la a o lua razna in papusoi.
Reply With Quote

Tags
calugarie

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 22:27:05
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 38 15.11.2010 09:57:27
Rugaciunea sotului pentru sotia sa Intrebari utilizatori 0 07.07.2010 16:07:09
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 33 16.06.2010 13:33:02
2% pentru copiii de la Valea Plopului gigelchiazna Stiri, actualitati, anunturi 1 04.10.2009 20:12:07