![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, deloc, si-ti multumim ca te-ai gindit sa desparti paragrafele si astfel sa devii mai citibil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci cum explici varietatea credintelor?
|
|
|||
|
|||
![]()
cu iertatrea ceruta inainte,iti pun si eu o intrebare:cum crezi ca bunica si altii ca ea ,nestiutori de carte,au ajuns sa cunoasca,in intelegere si practica? bine...Sfanta traditie incuba exact afirmatia ta! dar...aceea scanteie data de Dumnezeu fiecaruia,capacitatea harica de a decela binele de rau,si liberul arbitru ,nu ar putea oare sa fie "zestre" de inceput pt fiecare om ,rod al creatiei divine??
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca ai dreptate. un alt om, sau mai multi, contribuie la calea devenirii noastre. dar si noi trebuie sa avem acea dorinta a cautarii, altfel nu vom fi gasiti niciodata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Credinta vine din copilarie...fiecare cu ce a fost invatat si ce i-a fost varat pe gat de mic copil.
Probabil o parte este datorata si creierului care ar fi predispus sa creada in...ceva ....o teorie zice ca "the human brain once assumed a state known as a bicameral mind in which cognitive functions are divided between one part of the brain which appears to be "speaking", and a second part which listens and obeys. " Totusi traim in secolul 21 si nu inteleg cum cineva mai crede in zei , cand scrie de pe un computer ajutat de tranzistoare ce sunt aproape la fel de mari cu a miliarda parte dintr-un metru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca ortodoxismul de azi este identic cu crestinismul din secolele 2-3 sa zicem?
|
|
||||
|
||||
![]()
da, ca se bazeaza pe Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie. n-am auzit sa existe modificari a celor 2.
|
|||
|
|||
![]()
guess what?
|
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sociologia credintei | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 03.02.2016 17:17:28 |
Marturisirea credintei | antoniap | Biserica Ortodoxa Romana | 72 | 27.12.2013 19:30:21 |
Inceputul credintei... | Man Teo | Generalitati | 143 | 10.09.2011 09:52:42 |
Nevoia credintei | Kronos | Generalitati | 16 | 26.06.2011 17:17:25 |
Universul Credintei TVR | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 27.03.2008 23:56:48 |
|