Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Offf, dar de ce as citi niste aberatii, cine are nevoie de asa ceva??? Femeia aia a scris multe, plagiaturi, a furat...a mintit
|
Dar cine te-a pus să citești? Nu citi stimată doamnă, dar nici nu-ți da cu părerea despre ce nu ai citit, că te faci doar de râs.
Citat:
la ce mi-ar folosi mie crestin ortodox sa citesc asemenea lucruri, nu mai bine sa imi fac timp pentru lucruri folositoare si reale??? 
|
Mi se pare corect, mai bine te ocupi de lucruri folositoare (era să zic: "succes atunci la shopping", dar m-am oprit la timp

)
Citat:
de asta existati si va numiti Adventisti de ziua a 7 a, ce mai la deal la vale, ne dam pe dupa visin acum? E ca si cum as afirma ca sunt crestin ortodox...dar ca nu vreau sa se vorbeasca despre Hristos, ca nu e relevant...se poate asa ceva???
|
Nu e nici o problema, însă nu acesta este subiectul. Nu cred că e cazul să începem o nouă divagație, în timp ce oricum suntem off-topic (se continuă aici topicul prea devreme închis despre "nemurirea sufletului"). Și când S-a declarat Hristos ortodox dacă-I invoci relevanța în contextul de mai sus?
Citat:
O zi frumoasa! 
|
Mulțumesc, a fost chiar plăcută (chiar și fără cafea)

Îți urez o noapte liniștită!