Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Deci White n-ai citit, eu nu ți-am prezentat nici un citat din ea, dar pretinzi că fanteziile tale sunt adevărate, frumos! Cât despre credibilitate, nu vorbeam de credibilitatea ta în fața mea (ți-ai pierdut-o de mult), ci de credibilitatea în raport cu ceilalți de pe forum, față de aceștia ai o datorie morală în calitate de ortodoxă.
|
Offf, dar de ce as citi niste aberatii, cine are nevoie de asa ceva??? Femeia aia a scris multe, plagiaturi, a furat...a mintit, la ce mi-ar folosi mie crestin ortodox sa citesc asemenea lucruri, nu mai bine sa imi fac timp pentru lucruri folositoare si reale???
Bine, dar nici macar nu e vorba de citit aici, si nici de un razboi al citatelor, nu asta e important...aceasta femeie e fondatorul vostru, omul care a interpretat Biblia asa intr-un anumit moment din istorie, care v-a creionat o doctrina sectara in care voi credeti de atunci si pana acum...si de asta existati si va numiti Adventisti de ziua a 7 a, ce mai la deal la vale, ne dam pe dupa visin acum? E ca si cum as afirma ca sunt crestin ortodox...dar ca nu vreau sa se vorbeasca despre Hristos, ca nu e relevant...se poate asa ceva???
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
P.S.
Când o să aduci dovezi concrete, o să te poți reabilita înaintea lor.
|
De care dovezi vorbesti tu, concrete???..glumesti...dar ce aduci tu sunt dovezi...astea sunt niste polologhii, tu de fapt prin prisma celor in care ai ajuns sa crezi, nici nu mai stii adevaratul sens al termenilor " dovada, concret"...pentru ca totul a fost imbracat de White in noi sensuri, noi "dimensiuni"...cu hainute de ratacire, orbire, interpretare si rasinterpretare, minciuna...si lista poate continua!!!
O zi frumoasa!