![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E greu de spus cu ce compara ele aceasta procedura, insa cred ca disperarea le umbreste discernamantul...si cel rau le face mai " puternice"...gandind ca avortul e doar o alta metoda contraceptiva sau ceva de genul asta ![]() Ideea e ca intotdeauna vei auzi ca cele care au recurs la aceasta solutie, vor evita sa analizeze prea mult situatia...si nu vor fi de acord cu ideea ca avortul=pacat, crima....ci vor prefera sa spuna ca nu cred in Dumnezeu, si ca nu s-a demonstrat ca fatul ar simti pericolul/durerea...ca astea sunt doar conceptii patetice si religioase...in timp ce fiecare poate decide si singur pentru el, corpul lui...fara sa se tot faca referire la avort ca la o crima...si implicit ele devenind criminale ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles. Ce pedeapsa credeti ca ar fi potrivita pentru femeia care avorteaza? Ca sa fie mai usor ofer variante:
a) nici una; b) amenda; c) inchisoare; d) pedeapsa capitala. Multumesc anticipat pt raspunsuri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Glumesc, de ce te tot exprimi de parca noi am hotari aici, si acum pedeapsa celor care gresesc, poate ca de fapt e bine sa avem unele aspecte in vedere...tocmai pentru a nu face si noi greseli de genul asta si a gandi inainte consecintele, atat. Daca eu consider de exemplu ca embrionul are viata inca din secunda in care incepe sa se dezvolte, si ca e o minune de la Dumnezeu...e clar ca mi-ar veni extrem de greu sa iau decizii de genul avortului. Am vrut sa intreb niste fete care sustineau avortul si incriminau pe cele care aveau " indrazneala" de a afirma ca avortul=crima...de ce oare chinezii calculeaza varsta lunara, incluzand si cele 9 luni intrauterine, si de ce nu or fi calculat ei varsta incepand cu luna a 4-5 a, stabilindu-se astfel ca fatul...pana la 5 luni e doar ceva abstract, si abia dupa aceste 5 luni incepe brusc sa fie considerat om...si avand viata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca dam pedeapsa se sterge pacatul?!!!
Nu se descurajeaza asa AVORTUL,pt ca exista reversul medaliei sa il faca acasa singure si vom avea numai sinucideri |
|
|||
|
|||
![]()
Annajanette, cred ca cine a propus pedepse a glumit.. oarecum.
Pedeapsa pentru avort exista dupa moarte.. si sunt convinsa ca mamele ucigase de copii ar dori de mii de ori sa fi fost pedepsite in aceasta viata decat sa suporte chinuri vesnice. Sincer, eu nu-mi pot imagina pedeapsa mai mare decat sa-ti vezi proprii copii ucisi (ca au suflete, ii intalnesti dincolo) la Infricosata Judecata. Vai mamelor ucigase! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu trebuie sa se converteasca ci sa se smereasca. Ateismul e roada mândriei, în clipa când un om se smereste scapa de ateism si de alte pacate.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum si daca elimini elementul religios din ecuatie...parca tot iti poti imagina ca pana si o exctractie de masea...e muult mai lipsita de riscuri si de durere ![]() Deci pedeapsa e insasi drumul spre cabinetul cu pricina....parerea mea.
|
|||
|
|||
![]()
Pe de alta parte, cred ca exista o oarecare pedeapsa si in aceasta viata.. cunosc o femeie batrana care mi se tot plange ca nu o suna copiii (are doi).
Si stiu ca a facut avorturi.. si mi se pare oarecum fenomenal ca nu vede nici in ziua de astazi ca singuratatea de azi este urmarea pacatelor ei. Ea mi se plange ca nu au timp copiii de ea.. dupa tot ce a facut pentru ei (fraza clasica).. si eu ma gandesc ca poate "ceilalti" ar fi sunat-o. (stiu, nu sunt un om bun) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 18:35:48 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 04.06.2012 23:54:52 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 14:16:46 |
|