![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Daca ai fi citit cu atentie de la inceput, macar ca este destul de costisitor, insa nu si pentru citotirii interesati, ai fi descoperit o remarca deosebit de importanta, legat de "Viziunea lui Constantin si crucea" Nu vreau sa reiau ceea ce deja s-a expus. Rezum si spun un lucru, legat de acest "sfant" Constantin, de ce nu amintesti nimic despre "sfantul" Constantin, care dupa "botez", mai devreme sau mai tarziu, comite doua crime ? Cum ti se pare ? Nu cauta in "Istoria Bisericeasca" a lui Eusebiu de Cezarea, ca nu o sa gasesti. Pentru ca acest "parinte" bisericesc, nu a fost in totul ortodox in relatarile lui. Si ma opresc aici... 2. Stimata Gabriela, dupa ce criterii concretizezi tu si consideri ca "oricine s-a rupt de Biserica Ortodoxa, nu detine Harul Duhului Sfant" ? As vrea sa iti spun un lucru lamurit cu privire la mine. Duhul lui Dumnezeu, mi-a aratat din Scripturi, ca am fost rascumparat cu un pret si ca eu nu mai sut al meu, ci a lui Hristos, daca in adevar Hristos locuieste in mine. De aici, am inteles ca eu nu TREBUIE sa ma las vandut si cumparat de nimeni. Ca eu trebuie sa judec toate lucrurile, pentru ca am fost insestrat cu RATIUNE si discernamant, si NU altii in locul meu! Asa ca eu, nu ma ghidez dupa oameni, ci dupa adevar. Daca acestia spun adevarul, inseamna ca sunt din adevar. Dar daca nu spun tot adevarul, nu sunt din adevar. Si adevaratii mei parinti sunt apostolii Domnului. IAr adevarata Istorie Bisericeasca, este fara dar si poate Sfanta Scriptura. In definitiv si pri urmare, o singura categorie de oameni vor fi mantuiti. Aceia care urmeaza in totul totului tot, pe Domnul si Invataorul lor, in si numai in adevar. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 13:26:21 |
| cruce in curte | cristiansergiu | Generalitati | 74 | 05.11.2011 19:02:27 |
| Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 02:24:04 |
| Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 01:58:35 |
| cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 12:58:19 |
|
|