![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel cum credem noi in Dumnezeu ei cred in 'intamplare' si nu numai. Caci se admite cauzalitatea,si stiinta insira o serie de fapte in cauzalitate una cu alta,dar nicidecum nu poate ajunge la cauza ultima. Dar de unde imi vine mie credinta in Dumnezeu?Caci cu nimic nu stiu mai multe(poate nici mai putine) ca un ateu ? De ce eu cred ca Dumnezeu e cauza a toate? Am mai multi ochi ca un ateu?Am mai multa logica?Am vazut eu pe Dumnezeu? DA .Am vazut Unde? Am fost de fata cand a creat Universul?Stiu eu de ce a aparut si 'omul'? Pai atunci cand niste oameni simplii au cunoscut un Om,care sfida toate legile fizicii,dar si dadea un sens vietii ,atunci ei au exclamat 'Tu esti Hristosul,Fiul Dumnezeului celui viu " Nu pentru vederea mea,dar pentru vederea acelor oameni simpli,care au vazut acele fapte minunate ale unui Om,si au recunoscut in El pe Dumnezeu,pentru aceea cred eu in Dumnezeu. Iata cum se face saltul,de la cunostintele mele limitate,de factura ateista,la credinta intr-un Dumnezeu atotputernic.Prin aceea ca Dumnezeu s-a aratat oamenilor si ingerilor,atunci cand a vrut si cum a vrut |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|