![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei ma faci sa rad. Pai dupa logica ta, sfintii martiri au murit degeaba. Puteau sa spuna asa cum le cereau imparatii pagani ca si credinta lor e buna si gata...scapau de toate chinurile. De ce nu i-o fi lasat Sf. Toma pe hindusi in plata lor...eu nu stiu! Pt. ce s-o fi obosit sa faca atata amar de drum pana in India? Ca doar si caricaturile alea de zei cu 12 brate erau bune.
Tu zici ca Dumnezeu S-a intrupat in Visnu, Shiva, etc. pai hai ca imi inventez si eu niste zei...si dupa aia , sa imi zici ca si aia sunt buni. Andrei, sa stii ca eu am parul si blond si brunet si castaniu, am ochii si albastri si negri si caprui, am si 2 m inaltime si 1,5 si 1,7. Nu mai exista adevar si minciuna, peste tot e numai adevar...si bunatate...si frumusete... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
OARE stii tu cu adevarat ce s-a intimplat cu Sf TOMA pentru care eu, de altfel, am o mare evlavie? NU cred ca stii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am ridicat aceleasi intrebari in diferite ocazii.. dar cu new ageistii nu te pui ca-ti pocnesc cu iubirea in cap de nu te vezi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
New ageistii pocnesc cu "iubirea".. nu crestinii. Crestinii nu sunt chiar asa de siguri ca au iubire.. sunt siguri doar de pacate |
|
|||
|
|||
![]()
Offf, ce pacat! acei "crestini" ai lui Anna, nici macar nu stiu ce pierd in viata!..saracii de ei!
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite cum a lansat unu' controversa si noi toti comentam care mai de care. Mai bine sa ascultam ce zice Domnul. Petru in ocazia aceea speciala se adreseaza Mantuitorului:"Doamne, dar cu acesta ce va fi?”, referinduse la Ioan. Dar Domnul i-a raspuns:..., ce-ti pasa tie? Tu vino dupa Mine! Cred ca indemnul e pentru noi toti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SENTIMENTUL URII este unul, daca-l simti, esti deja dus! adormit duhovniceste bustean! Nu tine sa urasi pe cineva /ceva si sa iubesti pe altcineva. Asta psihologic vorbind este un non-sens, o utopie si tine numai la cei "orbi si surzi" |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De dragul părintelui Teofil | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2012 22:22:10 |
Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian | apostol viorica | Intrebari utilizatori | 2 | 29.10.2010 14:26:29 |
predicile Parintelui Teofil | christina84 | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 25.08.2009 20:44:16 |
O sinteza a gandirii Parintelui Teofil | Laurentiu | Generalitati | 0 | 17.09.2006 13:15:46 |
|