Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2010, 18:41:53
caliyo caliyo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Andrei ma faci sa rad. Pai dupa logica ta, sfintii martiri au murit degeaba. Puteau sa spuna asa cum le cereau imparatii pagani ca si credinta lor e buna si gata...scapau de toate chinurile. De ce nu i-o fi lasat Sf. Toma pe hindusi in plata lor...eu nu stiu! Pt. ce s-o fi obosit sa faca atata amar de drum pana in India? Ca doar si caricaturile alea de zei cu 12 brate erau bune.
Tu zici ca Dumnezeu S-a intrupat in Visnu, Shiva, etc. pai hai ca imi inventez si eu niste zei...si dupa aia , sa imi zici ca si aia sunt buni.
Andrei, sa stii ca eu am parul si blond si brunet si castaniu, am ochii si albastri si negri si caprui, am si 2 m inaltime si 1,5 si 1,7. Nu mai exista adevar si minciuna, peste tot e numai adevar...si bunatate...si frumusete...
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:45:15
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
De ce nu i-o fi lasat Sf. Toma pe hindusi in plata lor...eu nu stiu! Pt. ce s-o fi obosit sa faca atata amar de drum pana in India? ...

OARE stii tu cu adevarat ce s-a intimplat cu Sf TOMA pentru care eu, de altfel, am o mare evlavie?

NU cred ca stii!
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:45:54
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caliyo Vezi mesajul
Andrei ma faci sa rad. Pai dupa logica ta, sfintii martiri au murit degeaba. Puteau sa spuna asa cum le cereau imparatii pagani ca si credinta lor e buna si gata...scapau de toate chinurile. De ce nu i-o fi lasat Sf. Toma pe hindusi in plata lor...eu nu stiu! Pt. ce s-o fi obosit sa faca atata amar de drum pana in India? Ca doar si caricaturile alea de zei cu 12 brate erau bune.
Tu zici ca Dumnezeu S-a intrupat in Visnu, Shiva, etc. pai hai ca imi inventez si eu niste zei...si dupa aia , sa imi zici ca si aia sunt buni.
Andrei, sa stii ca eu am parul si blond si brunet si castaniu, am ochii si albastri si negri si caprui, am si 2 m inaltime si 1,5 si 1,7. Nu mai exista adevar si minciuna, peste tot e numai adevar...si bunatate...si frumusete...
Calio, iti pierzi vremea.
Si eu am ridicat aceleasi intrebari in diferite ocazii.. dar cu new ageistii nu te pui ca-ti pocnesc cu iubirea in cap de nu te vezi
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 18:53:17
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit @andrei

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Si eu am ridicat aceleasi intrebari in diferite ocazii.. dar cu new ageistii nu te pui ca-ti pocnesc cu iubirea in cap de nu te vezi
Daca te referi la postarea mea, imi cer iertare, nu m-am facut inteleasa.
New ageistii pocnesc cu "iubirea".. nu crestinii.
Crestinii nu sunt chiar asa de siguri ca au iubire.. sunt siguri doar de pacate
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 19:17:40
Banned

Implicit

Citat:
Crestinii nu sunt chiar asa de siguri ca au iubire.. sunt siguri doar de pacate
Offf, ce pacat! acei "crestini" ai lui Anna, nici macar nu stiu ce pierd in viata!..saracii de ei!
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 19:24:19
almaris
Guest

Implicit

Uite cum a lansat unu' controversa si noi toti comentam care mai de care. Mai bine sa ascultam ce zice Domnul. Petru in ocazia aceea speciala se adreseaza Mantuitorului:"Doamne, dar cu acesta ce va fi?”, referinduse la Ioan. Dar Domnul i-a raspuns:..., ce-ti pasa tie? Tu vino dupa Mine! Cred ca indemnul e pentru noi toti.
Reply With Quote
Vechi 19.02.2010, 19:15:24
Banned

Implicit

Citat:
Nuuu, este mai bine sa URASTI, este cu muult mai lucrativ, chipurile, cica urim pacatul nu omul! :)))), fetelor, fetelor!...
SENTIMENTUL URII este unul, daca-l simti, esti deja dus! adormit duhovniceste bustean!

Nu tine sa urasi pe cineva /ceva si sa iubesti pe altcineva. Asta psihologic vorbind este un non-sens, o utopie si tine numai la cei "orbi si surzi"
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De dragul părintelui Teofil laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 0 31.01.2012 22:22:10
Un an de la moartea Parintelui Teofil Paraian apostol viorica Intrebari utilizatori 2 29.10.2010 14:26:29
predicile Parintelui Teofil christina84 Resurse ortodoxe on-line 4 25.08.2009 20:44:16
O sinteza a gandirii Parintelui Teofil Laurentiu Generalitati 0 17.09.2006 13:15:46