Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2010, 17:34:13
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Pavel zice: " Preoții, care își țin bine dregătoria, să se învrednicească de îndoită cinste, mai ales cei care se ostenesc cu cuvântul și cu învățătura. .Pentru că Scriptura zice: "Să nu legi gura boului care treieră", și: "Vrednic este lucrătorul de plata sa". (I Timotei 5:17-18)

Cine slujește vreodată, în oaste, cu solda lui? Cine sădește vie și nu mănâncă din roada ei? Sau cine paște o turmă și nu mănâncă din laptele turmei? (I Corinteni 9:7)

Căci în Legea lui Moise este scris: "Să nu legi gura boului care treieră". Oare de boi se îngrijește Dumnezeu? Sau în adevăr pentru noi zice? Căci pentru noi s-a scris: "Cel ce ară trebuie să are cu nădejde, și cel ce treieră, cu nădejdea că va avea parte de roade". Dacă noi am semănat la voi cele duhovnicești, este, oare, mare lucru dacă noi vom secera cele pământești ale voastre? (I Corinteni 9:8-11)

Au nu știți că cei ce săvârșesc cele sfinte mănâncă de la templu și cei ce slujesc altarului au parte de la altar? .Tot așa a poruncit și Domnul celor ce propovăduiesc Evanghelia sa traiasca din Evanghelie(I Corinteni 9:13-14)
Citatele sunt bune. Nu am nimi o obiectie in privinta lor.
Dar totusi, taxele bisericesti, chitantele si toate chestiile astea tot mi se par exagerate.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Radiestezie pro sau contra? mirabela Generalitati 52 26.07.2012 14:32:28
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost Alina-Ana_Truta Stiri, actualitati, anunturi 0 24.04.2008 13:56:47
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23