Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 17:34:29
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Buna tricesimusqintus,in cele din urma cate puncte in comun ai gasit?
A gasit unul foarte recent...avorturile, care pentru el era doar o caracteristica a credincioaselor ortodocse...sfatuite de BOR si impinse chiar!!!
Vechi 06.03.2010, 01:45:49
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
Nu-ti raspunde ca il expediaza adventistii la musulmani...
Vechi 07.03.2010, 15:46:10
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ahaaa...cica imi lasi mie ore, cand ti le lasi tie...mai mai?

Dar tot nu mi-ai raspuns cum ramane cu datul afara din Biserica, excluderea crestinilor pacatosi, si ultima instanta...si cam care ar fi argumentul pentru aceasta atitudine?

Siii....vezi ca mai ai intrebari:

Cum puteti afirma ca voi credeti numai in Sola Scriptura, cand un om a profetit si " citit" ceva ce nu scria in Sfanta Scriptura si l-ati urmat..deci nu stiati Sfanta Scriptura, iar el nici atat, iar White se tinea de profetii si mai dihai... nu cu data fixa, dar musai profetiile aveau sa se intample fix in timpul vietii ei, cat si a celorlalti adventisti???A si spus ca a primit intr-o "viziune" data la care urma sa vina Mantuitorul pe pamant, dar ca a uitat cand a iesit din viziune, deci exact cum nu scrie in Biblie...este?
Deci a gresit foarte tare, am dreptate?
Iată ți-am dat la dispoziție două zile și tot n-ai răspuns. Ba te-ai grăbit iar cu comentariile. La întrebările acelea s-a răspuns deja, dar tu nu le auzi căci ești prea preocupată să-ți etalezi "cunoștințele".
Vechi 07.03.2010, 15:54:23
Banned

Implicit

Citat:
Salutare. Suficient de multe ca să avem unii față alții o atitudine binevoitoare (fără a ne arunca reciproc epitet precum musulman, eretic, sectant) ca între frați.Doamne ajută și pacea Domnului!
Vechi 07.03.2010, 16:19:13
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Salutare. Suficient de multe ca să avem unii față alții o atitudine binevoitoare (fără a ne arunca reciproc epitet precum musulman, eretic, sectant) ca între frați.Doamne ajută și pacea Domnului!

Cine te-a mintit pe tine ca sunteti frati cu ortodocsii?
Si de ce raspunzi selectiv la intrebari?

Vechi 07.03.2010, 16:30:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Cine te-a mintit pe tine ca sunteti frati cu ortodocsii?

Era un răspuns adresat lui Langu.
Vechi 07.03.2010, 16:57:06
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
Nici unii nici altii nu raspundem complet la intrebarile celuilalt.Iata ceva in comun!
Eu am intrebat ce cred despre perioada de 1000 de ani in care Biserica a fost una ? In care modul de abordare protestant nu exista,si credinta era una singura,cea dreapta.Iar ratacirile nu aveau forta de a dezbina unitatea Bisericii,desi o zdruncinau mai puternic decat astazi poate.
Ei in schimb intreaba,plecand de la Biblie,unde se regaseste argumentata Traditia in cuvantul Evangheliei ? Tot ce nu e dovedit prin evanghelie e indoielnic,e modul lor de abordare.
Deci fiecare astaeapta raspunsuri de la celalalt...
Vechi 07.03.2010, 17:03:12
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nici unii nici altii nu raspundem complet la intrebarile celuilalt.Iata ceva in comun!
Eu am intrebat ce cred despre perioada de 1000 de ani in care Biserica a fost una ? In care modul de abordare protestant nu exista,si credinta era una singura,cea dreapta.Iar ratacirile nu aveau forta de a dezbina unitatea Bisericii,desi o zdruncinau mai puternic decat astazi poate.
Ei in schimb intreaba,plecand de la Biblie,unde se regaseste argumentata Traditia in cuvantul Evangheliei ? Tot ce nu e dovedit prin evanghelie e indoielnic,e modul lor de abordare.
Deci fiecare astaeapta raspunsuri de la celalalt...

Ai dreptate. Dar totusi, la intrebarile mei simple ar putea raspunde........

Vechi 07.03.2010, 17:06:46
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Era un răspuns adresat lui Langu.

Langu fiind frate de credinta cu tine?

Vechi 07.03.2010, 20:42:17
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

A zis avva Pafnutie : calatorind pe o cale, mi s-a intamplat de am ratacit din pricina negurii si m-am aflat aproape de sat. Si am vazut pe unii ca se impreunau fara rusine. Asa am stat, rugandu-ma pentru pacatele mele. Si iata, ingerul a venit, avand sabie si mi-a zis : Pafnutie, toti cei ce judeca pe fratii lor, de aceasta sabie vor pieri; iar tu pentru ca nu ai judecat, ci te-ai smerit inaintea lui Dumnezeu, ca si cum tu ai facut pacatul, pentru aceasta numele tau s-a scris in Cartea celor vii.
Pateric

Eu nu inteleg de ce NP nu recunosc valoarea Traditiei care a nascut astfel de sfinti?
Ce este contra evangheliei in pilda de mai sus?Nimic.Este chiar implinirea evangheliei"Nu judeca ca sa nu fi judecat !"
Deci avem in comun acest patrimoniu de sfinti ,care chiar au infaptuit cuvantul Evangheliei,iar istoriceste ,ne-au precedat si pe noi ortodoxii si pe NP. De ce nu sunt ei valorificati ca atare de NP ,caci e si mostenirea lor?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42