![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebare (din dogma ortodoxă): Când s-a înființat Biserica Creștină, înainte sau după lepădarea și pocăința lui Petru? |
|
|||
|
|||
![]() Ghici.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu l-a ales Iisus pe Iuda Iscarioteanul ca Apostol? Dar pe Petru si pe Toma?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tot nu mi-ai raspuns cum ramane cu datul afara din Biserica, excluderea crestinilor pacatosi, si ultima instanta...si cam care ar fi argumentul pentru aceasta atitudine? ![]() Siii....vezi ca mai ai intrebari: Cum puteti afirma ca voi credeti numai in Sola Scriptura, cand un om a profetit si " citit" ceva ce nu scria in Sfanta Scriptura si l-ati urmat..deci nu stiati Sfanta Scriptura, iar el nici atat, iar White se tinea de profetii si mai dihai... nu cu data fixa, dar musai profetiile aveau sa se intample fix in timpul vietii ei, cat si a celorlalti adventisti???A si spus ca a primit intr-o "viziune" data la care urma sa vina Mantuitorul pe pamant, dar ca a uitat cand a iesit din viziune, deci exact cum nu scrie in Biblie...este? Deci a gresit foarte tare, am dreptate?
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AndruscaCIM;220466]Ahaaa...cica imi lasi mie ore, cand ti le lasi tie...mai mai?
Dar tot nu mi-ai raspuns cum ramane cu datul afara din Biserica, excluderea crestinilor pacatosi, si ultima instanta...si cam care ar fi argumentul pentru aceasta atitudine? ![]() Iti raspund eu caci am aflat inaintea ta: a exclude la adventisti nu are acelasi inteles ca la ortodocsi, la fel cum Arhanghelul Mihail nu este Hristos ci Hristos este Arhanghelul Mihail Deci; de fapt nu sunt exclusi in adevaratul sens al cuvantului ci sunt tinuti pe dinafara sa se invete minte sa nu mai faca si daca se poarta frumos si promit ca nu mai fac......poate le vor deschide iarasi usa; dar sa nu-ti inchipui ca sunt lasati sa plece de langa usa si sa fuga la ortodocsi......nuuuuuuu...... sunt in supravegherea fratilor, iar daca vreunul indrazaneste sa fuga spre BO este certat si adus de urechi inapoi langa usa ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sti ca Biblia zice "bucura-te turma mica" sau "multi chemati putini alesi" cand am spus ca ortodocsii sunt minoritari ma refeream la cei practicanti, noi nu ne delimitam de ei pt ca orice om are dreptul sa vina la mantuire, oare Hristos nu statea in preajma vamesilor si a desfranatelor, a hotilor si a criminalilor nu se delimita de ei, Domnul zicea "nu cei sanatosi au nevoie de doctor ci cei bolnavi" eu am facut remarcile respective deoarece dumneata vrei intentionat sa creezi impresia ca cei 87% dintre ortodocsi sunt ortodocsi practicanti si pe langa trairea credintei mai practica si avortul, eu vroiam sa subliniez ca ortodocsi practicanti sunt putini dar totodata nimanui nu ii este inchisa usa bisericii si pacatos fiind poate veni sa se vindece , noi nu suntem ca voi o biserica de "elite" de "sfinti, curati perfecti" noi suntem pacatosi cu caderi si ridicari si nu suntem opriti sa ne vindecam de pacate, dar intre voi ma tem ca multi considerandu-se sfinti si mantuiti uita sa mai lupte cu pacatul si patimile si traiesc in inselare Exemplul cu america l-am dat deoarece spuneai "cum e posibil ca intr-o tara cu 87% ortodocsi.." la fel se poate pune intrebarea "cum e posibil ca in SUA o tara majoritar crestina nou-testamentala sa.."
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Buna tricesimusqintus,in cele din urma cate puncte in comun ai gasit?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|