![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rugaciune si incredere in purtarea de grija a lui Dumnezeu. Citat:
Acestea sunt exceptii, iar acolo stie Dumnezeu si duhovnicul cum sa masoare. Sunt prea grele pentru mine spre a'mi da cu parerea. Noi vorbim aici de majoritatea dintre noi, cei cat de cat normali si cat de cat sanatosi, care nu avem problemele mai sus amintite. Sa nu ne ascundem si noi dupa neputintele altora. :) Cat despre "mintea si prudenta" date de Dumnezeu... da, sa le folosim, insa drept si curat, spre placul lui Dumnezeu ! Noi nu putem face "un fir de par din capul nostru alb sau negru"... oare am putea face un copil fara voia lui Dumnezeu ?! Avem nevoie de curaj, de nadejde si de nebunie curata !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|