![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Nu cred ca lumea se intoarce spre credinta, mai ales ca in acest moment credinta in Romania e ilustrata de opulanta popimii, de biserici care se construiesc pe orice spatiu verde prind, si prin proiectul unei catedrale de tip mall. Daca BOR o tine tot asa, ma astept ca multor ortodocsi din aia 87% sa li se faca lehamite de biserica lor. Citat:
In Romania, tara ortodoxa, cum mi se explica aici pe forum, in 1.200.000 de familii, femeile sunt abuzate (batute) in familie: http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...ii-femeie.html Cam cati dintre sotii aia crezi ca s-au declarat ortodocsi la recensamant? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asta e forum public, asa ca pana nu scrie la reguli "interzis ateilor", sau pana nu ma plictisesc eu sau gasesc altceva de facut, o sa mai stau un pic, chiar daca te deranjeaza.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|