Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.03.2010, 11:36:57
dani2004 dani2004 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
REpet:Dumnezeu stie fiecare cat se poate ruga si posti si cat poate intelege din asta!nu suntem toti trasi la indigo sa functionam la fel!nu opresc pe nimeni sa caute calea lui Dumnezeu,ii trimit pe toti la rugaciune,dupa puterile lor!inteleg ca esti o adepta a sacroterapiei,si eu sunt,insa nu toti pot lua calea asta!intelegi lucrul asta?nu sunt raspunzatoare ptr pacatele nimanui,doar ptr ale mele!pe langa altele,vad cauza spirituala a bolii lor trupesti,vad de ce-ul bolii lor si le spun ce sa indrepte.nu e grozav?nu iti convine,cearta-te cu DUmnezeu!eu ma rog lui zilnic de zece ani!de era de la dracul darul meu,in zece ani de rugaciune se evapora!logic!
E foarte grozav. Faptul ca acest "dar" il consideri ca o plata fireasca pentru suferintele tale, si ca vezi cauza spirituala(?) a bolilor lor trupesti, ma da pe spate. Wow. De trei ori.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 14:11:11
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
e foarte grozav. Faptul ca acest "dar" il consideri ca o plata fireasca pentru suferintele tale, si ca vezi cauza spirituala(?) a bolilor lor trupesti, ma da pe spate. Wow. De trei ori.
daca taceai,filozof ramaneai.mai citeste despre valeriu popa si medicina cauzala si apoi poti sa cazi pe spate de la cati metri vrei.bini?
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 14:30:15
dani2004 dani2004 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2009
Implicit

Citat:
daca taceai,filozof ramaneai.mai citeste despre valeriu popa si medicina cauzala si apoi poti sa cazi pe spate de la cati metri vrei.bini?
Se spune ca un calugar a facut rugaciune zece ani sa-i deie Dumnezeu darul vindecarii. Si dupa ce l-a primit a spus staretului despre asta. Iar acesta l-a trimis in chilie sa-L roage pe Dumnezeu sa-i ia darul vindecarii si sa-i deie darul de a-si vedea pacatele proprii.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 14:41:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
se spune ca un calugar a facut rugaciune zece ani sa-i deie dumnezeu darul vindecarii. Si dupa ce l-a primit a spus staretului despre asta. Iar acesta l-a trimis in chilie sa-l roage pe dumnezeu sa-i ia darul vindecarii si sa-i deie darul de a-si vedea pacatele proprii.
da,si?sunt cazuri si cazuri.daca vei citi cu atentie ce am scris,vei vedea ca eu nu am cerut nimic,decat sanatate.un om bolnav nu cere capacitati,ci vindecare.daca primeste pe parcurs o anumite capacitate ca recompensa ptr chinul indurat,e o treaba faina,mai ales cand i ii poti ajuta pe ceilalti gratis!
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 17:23:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
da,si?sunt cazuri si cazuri.daca vei citi cu atentie ce am scris,vei vedea ca eu nu am cerut nimic,decat sanatate.un om bolnav nu cere capacitati,ci vindecare.daca primeste pe parcurs o anumite capacitate ca recompensa ptr chinul indurat,e o treaba faina,mai ales cand i ii poti ajuta pe ceilalti gratis!
Am constatat ca specifici faptul ca ii ajuti pe cei cu diverse afectiuni, gratis...dar totusi imi pare a fi un real job ceea ce faci tu, sau mai ai de fapt si alt loc de munca de unde primesti salariu?

Scuza-mi indiscretia...sunt doar curioasa :)
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 18:35:52
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Am constatat ca specifici faptul ca ii ajuti pe cei cu diverse afectiuni, gratis...dar totusi imi pare a fi un real job ceea ce faci tu, sau mai ai de fapt si alt loc de munca de unde primesti salariu?

Scuza-mi indiscretia...sunt doar curioasa :)
Am un job de 7 ore,iar 5 ore sunt in cabinet!zilnic!
Reply With Quote
Vechi 19.03.2010, 11:39:56
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit text postat de altcineva pe care il copiez aici

http://www.crestinortodox.ro/carte-9...luati-bucurie:

BIOENERGIA - Parintele Teofil Paraianu

„ Pe toti cati m-au intrebat daca e bine sa foloseasca bioenergie, le-am spus ca da. Daca el simte ca-l ajuta treaba asta poate sa se duca, ca nu-i de la vrasmasul, ii de la Dumnezeu. Numai ca eu personal n-am ajuns sa ma conving ca pe mine ma ajuta o treaba dintr-asta. Nu m-a ajutat cu nimic pina acuma.

Referitor la metodele de tratament ale unei boli, acceptati si credeti ca un crestin poate apela si la tehnici neconventionale cum ar fi homeopatia, acupunctura?

Sigur ca da. Sunt totusi mijloace de intremare a fiintei umane, de ce sa nu poata face apel la tot ceea ce se poate face pentru binele omului? Oamenii, in general, nu sunt inca obisnuiti cu chestiunea aceasta si se pot face si multe lucruri care sa-i insele pe oameni, se pot prezenta unii care au, stiu eu, practica aceasta de a ajuta pe oameni si de fapt o fac pentru bani sau pentru avantaje ale lor, nu pentru avantaje ale bolnavului. Pot fi si lucruri de felul acesta, insa, in general, acolo unde se duce omul are incredere ca poate fi ajutat, se poate duce si la acupunctura, si la bioenergie, si la orice unde poate castiga un spor de bine pentru viata lui personala, asa cum te duci la un izvor de apa termala, la izvoare de apa minerala si te poti folosi de acestea, cam asa te poti duce si la un bionergetician, daca acela este om serios si daca simti ca ti foloseste la ceva interventia lui.”
Vechi 20.03.2010, 12:40:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Valeriu Popa si meditatia transcendentala... da. Ce legatura are Valeriu Popa cu credinta ortodoxa? Nici una.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23