![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nooo....cum adica casatorie alba, dar aia normala...ce culoare are, cumva mai cenusie?
![]() Daca eu fiind casatorita, as renunta la comunicare, sau la gatit.. sa zicem, a mea ar fi alba fosforescent? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Deci...aceea e alba, dar atunci Casatoria in sine...cam cum ar fi de fapt? Ceea ce am spus mai sus era o gluma, pentru ca practic...si eu as putea de maine renunta la ceva care face parte din casatorie, din Taina Casatoriei...si sa ma gandesc ca pentru acel lucru ar fi...si mai alba, si asa fiecare poate renunta la cate un aspect normal al casatoriei...si sa o numeasca tot casatorie, insa apeland la toate nuantele posibile ale non culorii-alb...definind astfel cate o renuntare, asa cum ar gandi fiecare casatoria, desi asta nu ar insemna ca un stil de viata e mai deschis la culoare decat cealalt, si tocmai decat Taina Casatoriei asa cum e lasata de Dumnezeu pe pamant... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc doar un exemplu de casatorie alba: cea a Sf. Ioan de Kronstadt, care a rait in curatie cu sotia lui toata viata. Dar nu oricine e chemat si poate duce o casatorie alba.
Noi ceilalti, sa o pastram curata pe cea pe care o avem, ca sa avem roade bune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
intinaciune, moliftelnic, nastere, pacat |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Discriminarea și prigonirea Ortodoxiei și a ortodocșilor de către catolicism | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 37 | 25.08.2013 15:06:04 |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
|