Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2010, 17:23:40
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Atat timp cat nu-ti confuzi pastorii cu Sfintii Apostoli e ok.
Dar ma tem ca...
Fiti fara teama. Nu îi confund pe Sfintii Apostoli nici cu pastorii penticostali, nici cu episcopii ortodocsi nici cu papa.
Citat:
Cred ca mai degraba invers...
V-aș recomanda sa nu cititi un singur pasaj in care se vorbeste despre vorbirea in limbi ci sa le cititi pe toate. Pentru a putea conversa despre vorbirea in limbi este obligatoriu sa cititi macar patru dintre ele: Faptele Sfintilor Apostoli capitolele 2, 10, 19 si Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel capitolul 14.

Citat:
Cred ca esti de acord ca oricine poate simula o astfel de "minune", chiar cu f. mare usurinta.
Sunt perfect de acord.

Citat:
cel putin putem da masca ipocriziei la o parte ca multi (neo)protestanti se arata ofensati ca ortodocsii ii considera sectari.
Multi (neo)protestanti se arata ofensati ca ortodocsii îi considera sectari si multi ortodocsi se arata ofensati cand crestinii neoprotestanti îi considera necredinciosi.
Dar eu vorbeam despre mine. Nu ma consider nedreptatit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10