![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Părerea mea.
|
||||
|
||||
![]()
A, nu, nu e drama pentru mine, dimpotriva. Si nu, nu sunt chiar de capul meu. :D Si nu, nu tin cont de ce spun unii pe forum, spiritual eu ma simt grozav. :)
Dar ne-am indepartat foarte mult de ce se discuta initial. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o poveste trista care dupa parerea mea isi are originea in Moldova si nu in Olanda si care explica temerile si dedesupturile postarilor din ultimul an . Este insa o treaba , o problema, ca sa gindesc americaneste, doar a domnisoarei Noesissa pe care o va duce in spate atit timp cit va vrea . Ispititorul pune coarnele iar noi le purtam atita timp cit vrem. Nu fac si nici nu doresc sa mai adaug nimic , este destul ca a iesit adevarul la lumina sau cu alte cuvinte s-a facut cunoscuta cauza modului prezent de intelegere si traire a ... religiei, care o fi ea ! In aceste conditii nu-mi mai ramine decit sa-mi cer iertare pt. severitatea atitudinilor mele trecute la adresa ta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si stai, ce un an? Eu sunt in Olanda doar de cateva luni. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fiindca suntem intr-un medium de comunicare informal, prefer fiu adresata informal: Noesisaa e de ajuns, nu am nevoie de domnisoara. Daca eram fata in fata, alta era situatia si alta eticheta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aha, am inteles , faci parte dintre cei care cred ca politetea are sinonime sau circumstante ! Bun, iar mie te rog sa mi te adresezi asa cum te-a invatat mama ta sa vorbesti cu persoane mult mai mari decit tine , indiferent de mediul formal, informal sau nonformal in care ne intilnim ! Este o rugaminte . Si cu asta ... sa revenim la oile threadului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E greu sa acceptam ca a asculta este cea mai inteleapta alegere, atunci cand mandria nu ne lasa sa intelegem. E greu sa intelegem de ce nu ne putem da cu parerea si nu putem judeca cu mintea noastra si cele ale bisericii, asa cum facem cu toate celelalte din jurul nostru. E greu sa intelegem Ortodoxia, spiritul ei, frumusetea si curatia ei - atunci cand o privim lumeste, cu ochii cu care ne uitam la televizor. Totul in jurul nostru tinde sa ne duca la ignorarea ascultarii, a respectului fata de orice autoritate si valoare - nu trebuie sa-i mai respectam pe parinti sau scoala (copiii trebuie sa fie independenti, si chiar au dreptul sa-si reclame parintii sau profesorii - care nu mai au, bietii, nici un drept!), cu atat mai putin biserica. Ce nevoie avem sa mai citim ce spun Sfintii Parinti, ce spune Sfanta Traditie? Daca tot ne-a dat Dumnezeu cap si ne-a pus si minte inauntru, de ce sa n-o folosim? Ca doar suntem femei moderne, nu mai traim in evul mediu, nu?... Asta se vrea, asta e panta pe care suntem impinsi. Te rog, Zaharia, continua sa postezi. Iti multumesc inca o data pentru bucuria pe care mi-ai adus-o.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? | teodoraianys | Generalitati | 4 | 04.04.2012 23:55:18 |
|