![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totul pentru ca lumea aia inchipuita a lor de acum "sute de milioame de ani" sa para plauzibila! te miri ca oasele alea au fost contrafacute? pai au contrafacut ei navete spatiale extraterestere, aselenizari pe diverse planete si nu pot copia niste amarate de oscioare? Ghici la ce lucreaza NASA??? la Simularea 3D Holografica a Venirii Domnului Iisus pe Pamant vizibila de pe orice punct de pe glob, concomitent in toate limbile pamantului! Iti dai seama cat de VICLEAN lucreaza satan? Sora Cojanete te-a indemnat F bine sa vizitezi Locurile Sfinte, sa ai o discutie cu un Parinte induhovnicit...! Viatza ta s-ar schimba RADICAL!...(evident in Bine!) ...si daca iti place SF-ul e ok, e un hobby frumos , citeste orice tip de literatura doresti, dar NU pune pe picior de egalitate nici un tip de fictiune cu Sfanta Scriptura! e pacat frate! Doamne Ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|