Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2010, 10:47:25
iulianabionaz iulianabionaz is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.09.2009
Religia: Ortodox
Smile planeta noastra minunata

eu ma gandeam ca stinta a demonstrat cu adevarat ca exista alte forme de viata si cred ca , catolici cred in multe lucruii dar in credinta nu cred ca prea conteaza ceea ce cred ei cred ca conteaza mai mult credinta lor si faptele lor. Sfintele Taine credinta lor eu zis ca asta conteaza lucrurii pe care ei tind din ce in ce mai mult sa le scurteze sau sa le scoata definitiv. ce ma intereseaza pe mine in ce cred ei cand credinta lor e vraiste. eu zic ca pamantul pe care Bunul dumnezeu nea lasat sa traim este foarte minunat si eu inca nu reusesc sa inteleg toate minuniile ce ne inconjoara pe noi de pe aceasta planeta. de ceva timp am inceput sami fac diverse intrebari despre originea lumiii despre alte planete si alte diverse lucrurii si am inceput sa ma pierd si am ajuns la concluzia ca mai bine sa inteleg si sa privesc ceea ce ne inconjoara decat sa ma gandesc la ceea nu cunosc in mod deosebit. eu cred ca esential ieste sa privim la minunata lucrare ce a facuto Bunul Tata pe acest pamant si sa nu ne pierdem intr-un cerc de intrebari fara raspuns sau alte cele. Sa asteptam Invierea cu sufletul deschis .
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cred intr-una Sfanta... MariaB Biserica Romano-Catolica 16 30.10.2014 13:01:11
"Cred intr-UNA" Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 7 14.05.2013 18:40:56
care-i cel mai rau lucru...? victortiti89 Generalitati 3 03.06.2011 00:11:04
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema anonim30 Intrebari utilizatori 16 22.08.2010 21:03:39