![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Florin,din tot ce am citit scris de tine din domeniile stiintei m-ai impresionat,imi plac ideile tale si sunt de acord cu ele,ma bucur ca mai exista crestini ortodocsi care au o astfel de gandire.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta s-a vrut a fi pentru mine o alta ispita din Saptamana Patimilor? :) Ispitele de-a dreapta... :))
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 01.04.2010 at 17:19:08. |
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa intreb, daca ar exista or nu ar exista extraterestri, la ce ne-ar folosi sa stim asta ?
Ne face chestia asta mai buni ? Nu eu cred ca nu, ne va satiface unora curiozitatea,dupa care se trece la derizoriu,si uite asa, aflam ca suntem mai saraci cu o zi. Eu cred ca abordam problema existentiala din unghi gresit,si anume, ne concentram pe iluzoriu si nesemnificativ,in detrimentul adevaratului sens al existentei noastre, care cred ca este unul spiritual. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar nu vrei sa stii daca suntem sau nu in univers? Sau crezi ca o astfel de descoperire ar clatina credintele din divinitati? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu ar clatina nimic, pentru ca "credintele in divinitati" nu au nici o legatura cu existenta/nonexistenta extraterestrilor. Ma refer la credinta in Dumnezeu, si nu in Divinitati, evident. Pentru ca , "Divinitati"(le) uneori mai sunt asociate si cu unii(?) extraterestri care (se spune) ca s-au perindat in vechime pe Pamant.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 06.04.2010 at 15:37:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar perceptia despre Biserica? |
|
||||
|
||||
![]()
Biserica Ortodoxa din cate am inteles, nici nu confirma dar nici nu infirma, o atitudine "cuminte" cred eu, asa ca daca va pastra pozitia actuala, nu vad de ce s-ar sifona. Iar daca s-ar demonstra ca Biserica Catolica a avut "dreptate", iar nu ar fi nici o problema, din moment ce Biserica Ortodoxa nu a contrazis...
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 06.04.2010 at 18:32:19. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|