![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt conationali ai dv. care spun ca bine a facut Antonescu omorind evrei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Traim vremuri in care fiecare e liber sa spuna ceea ce gandeste. Insa spusele lor nu trebuie sa devina litera de lege pentru altii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubesc ortodoxia pentru ca in ea am aflat implinirea sufletului meu. Credeam ca am ajuns la limanul dorintelor sufletului meu, dar am descoperit oceanul cunostintei lui Dumnezeu in care am incercat a ma cufunda si, pentru prima oara, m-am bucurat ca sunt doar un strop. Sa nu ai nimic, dar sa detii totul.
Din inima va doresc sa aflati calea ce duce spre linistea sufletului dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se simte in persoana dvs. cautatorul autentic; dar linistea? si impacarea care se daruieste celui care merita odihna la capatul drumului, adevarata implinire a sufletului? nu poate fi doar ceva temporar, inainte de a pleca la un nou drum? altfel, de unde atata inversunare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multe conditii necesare. Primul: sa nu te minti pe tine insuti. Oare face asta rau cuiva? Paradoxal, da. De ce? Habar nu am. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar pt. a o dobandi si posibil a o pastra, vorbesti de un cumul de conditii. Mi se pare nefiresc, atata vreme cat, rugandu-ma, pot trai, constientiza, pot respira, pot simti pe Dumnezeul cel Viu. Harul Lui este aducator de pace, de liniste si de bucurie. Si toate astea se daruiesc, neconditionat. Nu poti primi ceva ce nu crezi ca exista. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunteti foarte tenace domnule ben_gal, un adevarat spadasin, punctati stralucit, va retrageti strategic, fandati elegant, ce mai, toata stima...un profesionist !
Dar nu uitati : orice nas isi are nasul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La urma urmelor credeti in ceea ce vreti domniile voastre. Unul e Dumnezeu si toate sunt notate. |
|
|||
|
|||
![]()
wallahi????????
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|