![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubesc ortodoxia pentru ca in ea am aflat implinirea sufletului meu. Credeam ca am ajuns la limanul dorintelor sufletului meu, dar am descoperit oceanul cunostintei lui Dumnezeu in care am incercat a ma cufunda si, pentru prima oara, m-am bucurat ca sunt doar un strop. Sa nu ai nimic, dar sa detii totul.
Din inima va doresc sa aflati calea ce duce spre linistea sufletului dvs. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunteti foarte tenace domnule ben_gal, un adevarat spadasin, punctati stralucit, va retrageti strategic, fandati elegant, ce mai, toata stima...un profesionist !
Dar nu uitati : orice nas isi are nasul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La urma urmelor credeti in ceea ce vreti domniile voastre. Unul e Dumnezeu si toate sunt notate. |
|
|||
|
|||
![]()
ben_gal tu inca mai astepti pe Mesia?Ia zi sincer.Nu ai obosit de atata asteptare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au fost si romani care au salvat evrei: http://poezie.ro/index.php/prose/173...4%83scut_orfan. |
|
|||
|
|||
![]()
wallahi????????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad ca a fost mai mult un conflict marunt cu grecii + chestiuni financiare si diverse rafuieli marunte care au degenerat in revolta impotriva romanilor: http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Jewish_Revolt Daca ai alta parere pe baza de dovezi istorice pe care le putem consulta si noi, ascult. Citat:
As putea face o afirmatie similara si spre deosebire de dumneata chiar sa o si justific cu "perlele" care le-ati scapat din mana pana acum, dar la ce ar folosi? Si cred ca pot sa va inteleg, tot ce v-a ramas de la Moise a fost probabil "ochi pentru ochi..." din care ati facut "doi ochi pentru un ochi" sau "doi ochi chiar pentru nimic". Noi am avut parte de o educatie superioara pe care, cu caldura, ti-o recomandam. Citat:
Si uite asa s-o dus inca o data oistea in gard si spoaiala de educatie si aparenta politete pe apa sambetei. Slava lui Dumnezeu ca nu sunt toti evreii ca matale dar unii din pacate s-ar putea sa nu gandeasca asa si sa vada in atitudinea asta explicatia perfecta pentru Holocaust si restul nenorocirilor de care ati avut parte. Last edited by AlinB; 10.04.2010 at 02:47:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este multi porci acolo. |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|