![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda, intrasem să văd ce mai e nou pe topic. Dar altitudinea acestui dialog teologic îmi taie respirația.
Haideți înapoi la cestiune !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce se intimpla, de ce exista exceptii? |
|
||||
|
||||
![]()
draga ARDEICOZIA ,cum e ? ba vrei sa ti se explice ba nu ,nici tu nu stii ce vrei ,de fapt cred ca vrei sa pierzi timpul altora cu lucruri penibile...
Citat:
Citat:
tu crezi ca poti sa-ti aplici logica ta elementara in toate "sectoarele" ? chiar si acolo unde habar nu ai de notiunile elementare ale acelei zone de cunoastere ,in speta ,adevarurile de credinta ? Citat:
Mda, nimeni care habar nu are de dogme n-ar trebui sa se grabeasca sa ne arate ca nu le nimereste din prima ...tu nici din a 7-a n-ai nimerit-o pentru ca o tineai cu placa ...NIMENI INSEAMNA NIMENI! te-ai luat la harta si cu anna21 ,ea saraca se straduia sa-ti explice dar tu drept multumire o jigneai ...si sunt de acord cu ce a spus mai jos,te autojignesti Citat:
EU CRED CA ESTI BAGAT IN SEAMA MULT PREA MULT DE NISTE ORTODOCSI MULT PREA FINUTI PENTRU CE DOVEDESTI SI RASPANDESTI TU : VICLENIE SI RAUTATE . desigur oamenii sunt schimbatori si unii invata din greseli ...de fapt toti gresim intr-un fel sau altul dar daca dovedim ca suntem nesimtiti iarasi si iarasi ,doar pentru ca ceilalti ne permit...
https://youtu.be/mvZARLkQmLk Last edited by flying; 12.04.2010 at 23:20:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu incerci sa incluzi ceea ce au spus Sfintii Parinti si vrei sa demonstrezi ca Iisus chiar daca a fost om a fost pacatos.Insa vezi ce spun tot Sfintii Parinti daca Hristos a fost pacatos sau nu.Nu incerca sa demonstrezi tu teorema chibritului ca nu ai "descoperit America". De ce exista exceptii?Pentru ca Dumnezeu nu poate fi numit pacatos. PS:Pune mana pe un manual de logica si religie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nunta dintre un ortodox si un catolic | Marinela | Nunta | 30 | 16.07.2011 11:56:44 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 16:55:32 |
Casatoria intre ortodox si catolic | ioanac27 | Nunta | 6 | 17.08.2009 14:07:52 |
|