![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am trezit intr-o dimineata si cum nu aveam ce face, m-am gandit ca ar fi bine sa pierd vreo 12-13 ani, facandu-ma ca sunt credincios, ca merg la biserica, etc. Toate, doar asa, ca tot la moda dupa revolutie sa te dai credincios. Mare dreptate aveti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nici una cu logica si ratiunea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dureaza doar o secunda. Si te-ai trezit singur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Domnule Dumitru, daca mergeti pe autostrada si va ciocniti de un munte, masina e ferfenita , dvs sunteti bulversat, dar la poalele muntelui gasiti o comoara din care puteti trai toata viata si sa lasati o mostenire imensa copiilor, mai puteti spune ca nu e nici un munte acolo, doar ca vi s-a parut? Puteti spune, desigur, dar inima dvs va va spune intruna ca nu-i adevarat. Constiinta va va bate obrazul. La fel e si cu Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 13.04.2010 at 12:38:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu respect...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare ai scapat din lanturile inselarii de sine? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Unealta vrajitoriei - cositorul | Alinutza | Vrajitoria | 65 | 08.02.2015 16:25:54 |
Parintele Themi, ateul devenit preot misionar in Africa | dianagroza | Preotia (Hirotonia) | 12 | 11.03.2011 18:17:41 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
De ce este obligatoriu sa scrii cu mana dreapta? | Bast-et | Generalitati | 11 | 09.07.2010 02:05:46 |
|