![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce? Doar pentru ca nu ma plec in fata convingerilor tale? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai am mai spus-o si in alta parte... daca nu va multumiti cu informatia valabila din partea crestinismului, mergeti si cercetati voi (dar nu pe forum ci in realitate) - asta in cazul in care va intereseaza crestinismul. Iar daca sunteti multutmiti cu informatia care v-a determinat sa fiti atei stati linistiti in banca voastra. Am impresia ca sunt mult mai multi atei pe forumul orotodox decat ortodocsi pe forumurile ateiste. :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu se cauta cu mintea, se gaseste cu inima si se intelege prin revelatie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Procentul de savanti creationisti e muuult mai mic decat cel al savantilor evolutionisti deci creationistii nu prea au sanse sa faca fata, stiintific vorbind. Sunt multi evolutionisti deoarece majoritatea oamenilor sunt atei sau semi-atei. De exemplu, eu , ca si dvs, desi ne-am nascut intr-o tara 80% ortodoxa , am primit o educatie evolutionista. Teoria lui Darwin ne-a fost prezentata ca axioma iar imaginea maimutei care isi indreapta progresiv spinarea pana ajunge om e si acum in mintea mea. Daca era sa ajung savant si nu crestin, in ce directie credeti ca s-ar fi indreptat demonstratiile mele? Ghici ciuperca ce-i!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Deci, macar pina la aparitia lui Hristos, esti de acord ca putea fi acuzat ca era dictatorial, absurd? :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai pentru ca asa era intradevar. Dar mie mi se spunea altceva in familie decat la scoala. Si am crezut ce spunea familia. Nu gasesc unde este indoctrinarea ateista. |
|
|||
|
|||
![]()
La ce subiect?
|
|
|||
|
|||
![]()
Creationismul nu are vreo legatura cu vreo teorie stiintifica din simplul motiv ca nu respecta metoda stiintifica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mircea Eliade - un credincios fara Dumnezeu? | costel | Generalitati | 23 | 10.11.2012 10:27:10 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Cine poate trai fara dumnezeu???? | geo.nektarios | Secte si culte | 52 | 20.11.2009 00:32:53 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|