![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tipul, tocmai i-a tras una cu toporișca în cap lui nea Nelu. După 30 de minute, cu pocăință și cu smerenie vine în fața Domnului: „Doamne iartă-mă. Tu știi că ăsta a pus gardul cu 10 cm pe pământul meu. Nu era mult 10 cm lățime, e drept, dar pe lungime de 45m totuși făceau fix... Păcat, nepotul lui nea Nelu nu l-a mai lăsat să termine rugăciunea. Cum nepotul era mai tânăr și viguros lovitura lui de topor a fost fatală. Dar omul s-a pocăit, merge fix în cer. Dar acum eu mai am o întrebare, normal: Dacă nepo-su lu nea Nelu venea cu 15 minute mai devreme, când omului nostru nici prin cap nu-i trecea să se pocăiască? Și încă ceva, nu înțeleg de ce mai trebuie pocăința și smerenia. Dacă omul zice că e creștin, e creștin și gata. De ce să se mai pocăiască? Mai bine (dacă tot are un topor în mână) îi mai trage una în cap și celuilalt vecin pe care e supărat. Binențeles că discutăm abstract. Doar că pentru mine e o teologie nouă și încerc să o înțeleg. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|