Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2010, 15:27:38
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Cred eu ca nu m-ai inteles... nu rabdarea lipseste din moment ce Hristos a spus ca nimeni nu stie cand va fi a doua venire - deci poate fi peste 10 ani sau peste alti 10000 de ani.
Ei, ma gindesc ca cu un omniscient in univers, o stii cineva

Citat:
Daca am fi fost legati cum spui cu elastic era destul de sigura destinatia finala.
Pai destinatia finala e sigura. Nu e sigura pentru tine sau pentru mine. Pentru cel ce minuieste mingiuta e sigura.
Citat:
Acum sa te intreb: ce-ai face daca ai sti ca esti nemuritor? Ti-ar mai pasa de un Dumnezeu cu care nu trebuie sa te intalnesti? Te-ar mai preocupa sa evoluezi? Chiar si cu o viata destul de modesta (ca timp) omul tot spune ca are destul timp sa faca ce trebuie si nu face mai nimic.
A fi nemuritor sau a fi muritor ridica aceleasi probleme. In general, "a fi" ridica probleme, indiferent daca esti sau nu nemuritor.
Dar am inteles ca sintem nemuritori, nu? Stii, viata de apoi&stuff
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 15:42:00
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Dar am inteles ca sintem nemuritori, nu? Stii, viata de apoi&stuff
Ai dreptatea la partea cu nemuritori, ideea e ca aici dai examenele. Dupa moartea trupului nu mai exista reexaminare pentru ca deja vei sti raspunsurile si ar fi nedrept pentru cei care inca nu le stiu.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 15:52:30
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Ai dreptatea la partea cu nemuritori, ideea e ca aici dai examenele. Dupa moartea trupului nu mai exista reexaminare pentru ca deja vei sti raspunsurile si ar fi nedrept pentru cei care inca nu le stiu.
Cum e sa fii nemuritor? Cred ca destul de plictisitor.
Iti dai seama cum e sa fii si omniscient?
Glumesc, desigur :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca "interzis" ?? stie cineva ceva ? irodion Generalitati 695 09.10.2014 22:59:31
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Exista "limbo" in ortodoxie? Mihaela Cristina Botezul 11 10.12.2010 19:56:32
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12