Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2010, 11:51:41
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Deci Dzeu singur pentru tine e nimic...
Hm... Si pentru mine :)
Evident ca m-am referit la creatie, ca despre ea vorbeam.

Citat:
Mie nu-mi place ideea de sacrificiu, as prefera o lume fara sacrificii. O lume cu sacrificii e o lume imperfecta, e o filozofie umana, nu divina.
Asa a zis si Lucifer. Imagineaza-ti cum ar fi fost existenta unor fiinte obligate contrar voii lor sa faca ascultare si sa ramana in dragoste reciproca.

Citat:
Sfirsit lumii asa cum il stim noi. E ok asa?
Important e ca spui ca sintem liberi, ca nu se baga, dar esti impacat cu faptul ca peste putin timp nu vom mai fi, ca se va baga. Libertatea pentru o perioada scurta nu e tipul de libertate pe care mi-l doresc (ca in bancul cu indianul talpa iute)
Pai nu prea stim noi ce va fi dupa. Ne imaginam, presupunem, dar pana atunci mai e (putin). :) Nici ingerii nu stiu treaba asta. Cert e ca Dumnezeu e si drept, si milostiv, asa ca am toata increderea ca vom primi ce meritam si ce am ales.

Citat:
indiferent cum ai da-o si ce imbirligari de limba ai produce, omniprezent e omniprezent
Daca El zgaltaie in mod inteligent stringuletele (la modul teoretic stringulete) ca sa formeze materia si celelalte forme de energie, inseamna ca El devine materie? Nu, doar o aduce la existenta. Cum? Habar n-avem si nu o sa avem vreodata.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 28.04.2010 at 11:57:43.
Reply With Quote