![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma intrebam daca Dzeu cu totul a devenit om. In sensul daca a mai ramas cineva la haturile universului :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie doar sa intelegem ca stam de vorba cu topcat;de la Ion,Ana si Gheorghe,pe care cred ca-l strangeau pantofii caci altminteri nu i-ar fi aruncat pe geam,trecem pe la Creatie,dezbatem inca odata teoria darwinista si ajungem ca intotdeauna...la inceput.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare foarte greu (ca sa nu zic imposibil) pentru Dumnezeu sa fie in acelasi timp si in "ceruri" dar sa fie in acelasi timp si Om pe pamant? Daca raspunsul tau e da, atunci cum ramane cu omnipotenta si omniprezenta? Nu stiu ce concept ai tu, sa nu zic despre Dumnezeu, ci despre divinitate. Ar trebui sa sti ca Dumnezeu nu este numai mai mult decat poate stiinta lumii explica ci chiar mai mult decat isi poate omul imagina. |
|
|||
|
|||
![]()
De aceea foloseste termeni caracteristici umani (tristete, neputinta, sacrificiu etc)
![]() Nu mi se pare greu sa fie, ceva omniprezent, si aici si acolo, chiar mi se pare imposibil sa nu fie undeva Nu, mi-ai dat explicatii din cele mai bune (care se pot da) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi credem ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, iar pentru ca perceptia umana este limitata, explicatiile date de cei care L-au cunoscut pe Dumnezeu sunt date in termeni pe care noi (sau majoritatea oamenilor) putem sa-i intelegem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E ceva mai completa dar contine in fapt aceleasi ilogisme. Sper ca nu te-ai suparat ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu asteptam laude si evident nu ma supar asa de usor...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()