![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sa te destinzi: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amuzanta poza! :)) Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Croco... ce? Pentru ca El este Bun, ne-a creat buni. Restul a fost alegerea noastra si a ingerilor: ne place ideea de sacrificiu din dragoste sau nu? Jertfa e temelia oricarei lumi, oricum ar fi lumea respectiva, este filosofia divina - ca sa revenim putin si la topic. Citat:
Citat:
Si ce daca mai sunt si alte lumi? Uita-te a diversitatea vietii pe planeta noastra care e cat distanta Plank in comparatie cu Universul. Deci, ce vrei sa zici, ca nu inteleg?
|
||||
|
||||
![]()
Deci Dzeu singur pentru tine e nimic...
Hm... Si pentru mine :) se vede ca nu esti creationist :) Citat:
Citat:
Important e ca spui ca sintem liberi, ca nu se baga, dar esti impacat cu faptul ca peste putin timp nu vom mai fi, ca se va baga. Libertatea pentru o perioada scurta nu e tipul de libertate pe care mi-l doresc (ca in bancul cu indianul talpa iute) Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Daca El zgaltaie in mod inteligent stringuletele (la modul teoretic stringulete) ca sa formeze materia si celelalte forme de energie, inseamna ca El devine materie? Nu, doar o aduce la existenta. Cum? Habar n-avem si nu o sa avem vreodata.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 28.04.2010 at 11:57:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Imi place optimismul tau :) |
|
||||
|
||||
![]()
Am cam pierdut firul dar am impresia ca si topicul a deviat putin....
Sacrificiul.... Citat:
Citat:
Citat:
Lumea e nasoala nu din cauza credintei, lumea e nasoala ca asa a ajuns din cauza omului. Imagineaza-ti o lume in care toate principiile crestine sunt respecate si o sa vezi ca nu crestinismul e problema ci omul. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai exact Cineva.
Dragostea presupune o jertfa si pentru ingeri: sa dai ceva in mod dezinteresat, sa iesi din tine spre comuniunea cu semenii tai, sa cresti inspre Dumnezeu raspunzandu-I pe cat posibil cu o dragoste asemanatoare cu a Lui. Smerenia este tot o jertfa: sa-i accepti pe ceilalti mai presus de tine, sa-ti convina starea in care esti adus la existenta, sa faci ascultare acordandu-ti ratiunea cu voia divina care este buna. Se vede ca unor ingeri nu le-a convenit modul acesta de a fi si le-a fost creata o alta imparatie, unde sa traiasca dupa placul lor. Numai ca si acolo trebuie sa respecte o ierarhie, sa se limiteze la anumite lucruri, deci sa traiasca tot o stare de sacrificiu, dar de data asta in jos, nu inspre Dumnezeu. True. Nu stim, dar credem. :P De unde? Din energiile Sale necreate. Unde? Aici, acum si in vecii urmatori.