Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2010, 10:37:10
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
AI PERFECTA DREPTATE !
Dar unde ,cand si cum s-a intamplat si se mai intampla acest fenomen ?
Unde
S-a intamplat in Cezareea, Efes, Ierusalim, Corint si, cred eu, cam peste tot pe unde au ajuns crestinii.

Cand
S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.

Cum
Nu cred ca pot descrie mai frumos decat o faci tu:

"Era o stare de mare traire sufleteasca si mari bucurii si o exaltare extraordinara, o fericire de nedescris.Daca ar fi fost dupa ceea ce simteam si traiam si experimentam eu nu as fi putut renunta niciodata. De aceea am cautat mereu si mereu..."
Vechi 30.04.2010, 11:12:21
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Epistola către Coloseni a Sfântului Apostol Pavel
Cap.1
.................................................. .................................................. ........................
27. Cărora a voit Dumnezeu să le arate care este bogăția slavei acestei taine între neamuri, adică Hristos cel dintru voi, nădejdea slavei.
Scopul postarii atator versete fiind care?
Vechi 30.04.2010, 11:13:34
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Sfânta Evanghelie după Marcu

Cap. 1

32. Iar când s-a făcut seară și soarele apusese, au adus la El pe toți bolnavii și demonizații.

.................................................. .................................................. ......................
Cap. 10

8. Tămăduiți pe cei neputincioși, înviați pe cei morți, curățiți pe cei leproși, pe demoni scoateți-i; în dar ați luat, în dar să dați.
Vrei sa demonstrezi ca exista demonizati sau ca penticostalii ar fi din astia? Spune clar, nu te feri.
Vechi 30.04.2010, 11:14:59
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Unde
S-a intamplat in Cezareea, Efes, Ierusalim, Corint si, cred eu, cam peste tot pe unde au ajuns crestinii.

Cand
S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.
Observ ca vorbesti la trecut, "s-a intamplat"
Vechi 30.04.2010, 11:26:36
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Observ ca vorbesti la trecut, "s-a intamplat"
Ia aminte la citire frate Almaris!

Nu scriu asemenea „erezii” :). Uite ce am scris:
Citat:
[b] S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.
Vechi 30.04.2010, 12:26:14
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
[b]

cand
s-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.
unde se intampla astazi?
Vechi 30.04.2010, 12:30:04
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Unde

Cand
Adesea si astazi...unde in afara cultului penticostal, si a carismaticilor?

Si adesea...unde, cand, cum...din primele secole, si pana la aparitia fondatorului cultului penticostal?
Vechi 30.04.2010, 12:30:06
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
pune si tu posedati intre ghilimele, nu mai aruncati cu vorbele, oamenii nu sunt posedati de duhuri cum au unii impresia, e altceva, o rupere de realitate, nu ma pricep, de aceea am zis ca ar fi bun un psiholog sa explice. Dar pana la urma, sa se roage fiecare cum vrea, daca omul e decent in societate, e responsabil, sa fie sanatos.
versetele erau un raspuns la aceste afirmatii
Vechi 30.04.2010, 12:30:47
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
unde se intampla astazi?
Gand la gand...
Vechi 30.04.2010, 12:35:20
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

P.S. Mai rar, unde mai exact, si cat de rar in Istoria Bisericii...eu as vrea date, daca tot e vorba de Istorie, pentru ca suna aiurea tare...mai rar in Istoria Bisericii( asta inseamnand ca se stie exact ce si cum), si adesea astazi...adica numai in cultul penticostal, si arhicunoscutul si raspanditul cult carismatic!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10