![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurul lucru care sta intre om si Dumnezeu e pacatul. Daca omul vrea sa se odihneasca sambata, lasa-l. Daca vrea sa ceara la Dumnezeu dar de vindecare pentru a ajuta amaratii, lasa-l. Daca el crede ca dupa moarte dormi, apai sa creada. oricum vom sti sigur-sigur doar dincolo. Dar nu-l anatemiza , caci s-ar putea sa fie mai sfant ca tine. Sf Ap Pavel spunea cam asa: "Așadar, câți suntem desăvârșiți aceasta să gândim; și dacă gândiți ceva în alt fel, Dumnezeu vă va descoperi și aceea. Dar de acolo unde am ajuns, să urmăm același dreptar, să gândim la fel." Multi nu erau de acord cu Sf Ap Pavel, insa el nu-i anatemiza, ci recomanda sa ramana uniti in alergarea dupa Hristos, iar in cele ce nu s-a ajuns la un acord sa nu se certe unii cu altii. Singurii anatemizati erau cei ce distorsionau mesajul mantuirii, Evanghelia, nu traditia fiecarei grupari. El nu ridica datinile, obiceiurile si parerile personale la nivel de dogma.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|