Citat:
În prealabil postat de Doriana
Daca ai un suflet atat de delicat incat nu poti vedea rautatatea nu mai rade atat de copios la rautatile altora. Mai bine ia de suspina.
|
Ei, vezi tu...de exemplu eu rad si pentru ca am o imaginatie bogata, si cand vad ceva scris...deja vizualizez scena pe care a vrut sa o transmita autorul.
In orice caz, dupa cum am si scris, noi suntem niste oameni marunti, cu totii...numai ca tu afirmi ca ai niste daruri, care s-ar primi(logic) cand deja ai parasit aceste pacate, mici, tendinta de a spune rautati, de a raspunde cu aceeasi moneda, de a te enerva atunci cand citesti unele pareri, de a te mandri cu ceea ce ai...deci cumva ar trebui sa fii deasupra acestor preocupari, sa fii mai inbunatatita, sa te retragi atunci cand unele situatii iti fac rau, te tulbura, te indeamna sa faci pacate, deci te ispitesc.
Tu ar trebui sa ramai cu treaba ta, ai tot spus ceea ce aveai de spus, ai tot argumentat, ai povestit...insa eu nu te vad ca evoluand spiritual stand pe acest forum crestin ortodox, ci vad ca pur si simplu iti faci rau si tie, pentru ca iti stribesti si din imaginea pe care o aveai, si pe care crezi ca inca o ai, dar si noua...( bine numai unora dintre noi, ca doar nu toti converseaza cu tine) pentru ca ce vezi ca facem noi negativ, faci si tu...si nu vad care e sensul pana la urma.
Oricum, de cat timp esti pe acest forum noua nu ni s-a schimbat opinia despre cele spuse de tine( si cred ca e imposibil ca tu sa nu simti acest lucru), iar opinia ta despre Ortodoxie a ramas aceeasi ( bine banuiesc ca a devebit si mai negativa...deci iarasi iti faci un rau, pe care il puteai evita) si deci care-o fi sensul rautatilor astora aruncate in reprize, in opinia ta???