![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cel putin eu recunosc imediat ca am gresit (chiar destul de grav). Tu, cand ai de gand sa-ti ceri scuze si sa retractezi nenumaratele "inventii" (ca sa nu le spun minciuni) spuse la adresa celor din alte biserici (pe care le numesti, in mod "crestin", ca fiind secte). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care sunt nenumaratele minciuni spuse la adresa celor din alte Biserici, pe care eu le numesc secte...ca nu prea am memorie buna? As zice ca ceea ce ai facut a fost o greseala, dar in acelasi timp ne-ai si acuzat pe noi de credinta in ceva fals, cand totusi raspunsul era in Biblie, Biblie pe care se presupunea ca tu o cunosteai, intelegere in baza careia ai ales un cult...si ai ajuns si la concluzia ca Biserica Ortodoxa nu stie ce e cu ea, si are nevoie de lumina! Acum zi sincer, te-ai bucura daca noi toti ortodocsii astia de aici, fanatici...ne-am duce dupa Penticostalul mantuibil, sau Doriana...si nu dupa tine, sau de fapt tu ai vrea ca noi sa tinem Sabatul, sa nu mancam porc, si sa credem in moartea totala? Fii sincer...te rog!!!
|
|||
|
|||
|
Ar fi o mare realizare să ajungeți ortodocși adevărați. Domnul să vă ajute!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ce te învață Scriptura și Hristos prin ea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Conform invataturilor din Sfanta Scriptura, Penticostalulmantuibil, si Doriana cred ce trebuie, au ba? Bine...am inteles, voi nu folositi termenul eretic/secta, insa ceva trebuie sa credeti totusi despre cei care nu tin Sabatul, si cred in viata vesnica...deci nu au inteles cele scrise in Sfanta Scriptura cum trebuie, din spusele voastre.
Adica na, vorbim, vorbim, se dau versete, se aduc argumente...insa mai vine si momentul in care trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, cu totii...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar tu ce vrei sa bagi zazanie intre fratele Trice si ei? E greu, Doriana a afirmat deja ca fratele Trice e mai pocait ca noi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Fiecare va fi rasplatit pentru credinciosia sa. Totul este sa fii sincer, sa cercetezi si faci voia Domnului (pe care El ti-a dezvaluit-o). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Dar repet, nu e minciuna, asa s-au invartit rotitele ..si a iesit ce a iesit. Citat:
Tu imi zici ca trebuie sa tin Sabatul, ca asa e corect, ca nu am voie sa mananc porc, si ca sarpele ne-a indemnat sa credem in viata vesnica, sau ca e ceva pur pagan...si pe partea cealalta Penticostalulmantuibil, si Doriana ma mana sa imi doresc darul ala minunat, si sa trec pe la ei ca e frumos si acolo, deci cum cercetam impreuna, cand de fapt e cam separat? Da, bine...bine...am inteles ca totul e sa cercetez cu sinceritate, dar ca tine...sau ca Penticostalulmantuibil?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Incadreza tu singura, la ce categorie vrei, scornelile tale. Citat:
Numai ca Domnul Iisus Hristos ne-a invatat sa credem in viata vesnica ce ne va fi daruita dupa inviere. Sarpele va invata despre imposibilitatea de a muri :"Hotarat ca nu veti muri"(Facerea 3:4). Astfel de afirmatii am facut. P.S. Tu ce crezi: ca vei mosteni viata vesnica dupa invierea pe care o va infaptui Domnul Iisus Hristos sau ca esti nemuritoare (cand mori, de fapt nu mori ci mergi in rai sau iad)? Nici eu nici penticostalul nu suntem etaloane. Cerceteaza cu inima sincera si dornica dupa adevar, gata de schimbari (radicale, daca este nevoie) si roaga-te Domnului sa te calauzeasca. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|