Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 20:34:55
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Andrusca, imi dai voie sa fac pe profetul? Va veni momentul cand ortodoxia va fi inghitita, pe nesimtite, de Biserica Universala (lucru care a inceput, usor, usor).

Dar, acestui colos, ii vor sta in gat tocmai niste oscioare marunte.

Cat priveste numarul (cantitatea), iti dau un citat al unii teolog renumit (si indragit de tine), care a spus, inainte de a infrunta singur o adunare de oficialitati si clerici: "Eu si Hristos formam majoritatea".
Eu iti dau voie sa sa joci ce roluri iti doresti tu sa joci...

Aham, uite ca eu nu stiu ce sa zic, pentru ca numai Dumnezeu stie, dar fac si eu totusi o micuta profetie ( daca tot e la moda)...si ma gandesc ca va va fi oarecum greu sa veniti cu interdictia de a papa purcelus, cu interpretarea ca de fapt Sabatul trebuie tinut, si ca restul nu au inteles cum trebuie, cu autoritatea lui White, sau cu autenticitatea scrierilor ei (profetii sau ce-or fi alea), si nu in ultimul rand problema voastra cu viata vesnica!

Tu cum iti vezi viitorul in sensul asta, te-ai gandit deja sa renunti la Sabat, sa gusti acolo o bucatica de purcel, sau sa o lasi mai moale cu ne existenta sufletului, sa cercetezi si tu Sfanta Traditie, sau sa citesti vietile Sfintilor Ortodocsi, Catolici?

Eu zic ca ar trebui sa te focusezi mai mult asupra proorocirilor legate de cum va fi inghitit cultul tau, ce se va inghiti din el, si ce va fi aruncat...zau asa!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13