Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 01:21:58
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
@konijiro :

asteptam cu nerabdare un ateu sa-mi incununeze afirmatia threadului (s-a intamplat sa "pici" tu ,asta-i viata) ca sa pot raspunde :

SAH-MAT !

=>te-ai cam lasat asteptat ,dar a meritat sa astept; in comentariul tau mamut se gasesc toate capetele de acuzare !

iata numai o proba

=>vedeti ce "frumos" se poate spune ca de fapt Duhul Sfant s-ar putea de fapt sa fie DOAR O PACALEALA ,ca konijiro desi a fost in multeee,multeee biserici si e foarte inteligent si "plimbat" prin lume NU A VAZUT NICAIERI PE DUHUL SFANT .(desi Duhul Sfant e peste tot in aceasta lume caci "Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor lui o vesteste taria")

=>vedeti parsivenia ascunsa sub Political correctness ?probabil "doar de cei conditionati " spune omu' nostru ,daaa. vedeti ? nu spune "de cei indoctrinati" sau " de cei indobitociti" de religie ,nuu! el spune de cei "conditionati" .

=>ati vazut cum se huleste politically correct si nimeni nu se sesizeaza ? dar la nivel mental dubitatia lucreaza : mai...dar daca are dreptate ? daca ma insel eu si inteligentu de konijiro are dreptate ?
Imi cer scuze ca intru si eu asa tam nesam. Probabil ca in ochii dumneavoastra sunt un alt neavenit pe aici.

Am impresia insa ca sunteti foarte departe de sah-mat.
Cum se pare ca sunteti foarte departe de a va cere in mod crestinesc scuze pentru vocabularul dumneavoastra necrestinesc.

Ceea ce a afirmat Konjiro cu privire la Duhul Sfant este foarte adevarat.
Nu toti oamenii il pot simti pe Dumnezeu intr-o biserica.
Desigur Duhul Sfant era prezent in unele din bisericile despre care vorbea el.

Dar chiar daca Duhul Sfant e peste tot in aceasta lume caci "Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor lui o vesteste taria" asta nu inseamna ca toti oamenii il vad sau il simt.

Si cum ar putea un ateu sa-l simta daca il respinge si nu crede in El?

Cred ca va bucurati prea devreme de un loz necastigator.

Last edited by penticostalulmantuibil; 05.05.2010 at 02:13:29.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28